18 / 05 / 2024

Akaryakıt alacaklara müjde! Benzin, motorin ve LPG alacaklar hemen baksın! Resmen başladı!

Akaryakıt alacaklara müjde! Benzin, motorin ve LPG alacaklar hemen baksın! Resmen başladı!

Halkbank’tan arabası olanlarla akaryakıt müjdesi geldi. Halkbank düzenlediği kampanya kapsamında akaryakıt ve LPG harcamalarına 90 TL hediye edeceğini duyurdu.



KAMPANYA DETAYLARI

  • 1 Temmuz 2023 - 15 Ağustos 2023 tarihlerinde kampanyaya katılım sağlayan Paraf üyesi Aytemiz istasyonlarında Paraf POS cihazından farklı günlerde ve bir kerede gerçekleştirilecek 350 TL ve üzeri dördüncü akaryakıt ya da otogaz alışverişine 90 TL ParafPara hediye edileceği öğrenildi.

  • Kampanyaya katılım sağlamak amacıyla ilk alışverişten önce Paraf Mobil uygulamasından “Hemen Katıl” butonuna tıklanması ya da Halbank’ta kayıtlı cep telefonundan, Aytemiz yazıp 3404’e (KKTC için 3444’e) kısa gönderilmesi gerektiği ifade edildi.

  • Ödül kazanımı ile ilgili bilginin slip üzerinde ve Paraf Mobil uygulamasında yer alacağı ve kazanım kısa mesajla bildirileceği aktarıldı.

 Akaryakıt alacaklara müjde! Benzin, motorin ve LPG alacaklar hemen baksın! Resmen başladı!

  • Kampanya kapsamında kazanılan ParafPara’lar, kazanımın ertesi günü, kazanım sağlanan işlemin gerçekleştirildiği karta aktarılacağı ve bunun yanı sıra, 25 Eylül 2023 tarihine kadar Paraf üyesi Aytemiz istasyonlarında akaryakıt ya da otogaz harcamalarında kullanılabileceği vurgulandı.

  • Kampanyanın müşteri temelli olduğu ve aynı zamanda, bir kişinin kampanyaya sadece bir kez katılabileceği ve toplamda en fazla 90 TL ParafPara kazanabileceği bildirildi.

  • İşlemlerin mutlaka kayıt yaptırdıktan sonra ve kampanyaya kapsamında yer alan Paraf POS cihazlarından gerçekleştirilmesi gerektiği duyuruldu. Kampanya katılım talebinin Halkbank sistemine ulaşmasının ve daha sonra kart sahibine kayıt olduğu bilgisi verilmesinin ardından işlemlerin dikkate alınacağı belirtildi.

DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ

Benzin, motorin ve otogaz alacaklara müjde! Akaryakıta bu sefer dev indirim geliyor! Müjde resmen verildi!

Akaryakıtta dev zammın ardından büyük müjde! Resmen açıklandı! Kuyruklar oluşturacak!

Temmuz 2023 emekli maaşında son dakika gelişmesi! Tüm maaşlar tek tek belli oldu!


Geri Dön