Kent Haberleri

Akaryakıt dev kasım ayı müjdesi! Peş peşe zam gelmişti! Araçlarınıza akaryakıt almadan mutlaka bakın!

Türkiye’nin en büyük kamu bankalarından Halkbank, akaryakıt sektörüne yönelik yeni bir kampanya düzenledi. Halkbank, kampanya kapsamında müşterilerine 100 TL ParafPara hediye edeceğini duyurdu.

İsrail-Hamas çatışması nedeniyle rekor üstüne rekor kıran akaryakıt fiyatları nedeniyle araç sürücüleri resmen kontak kapatma noktasına geldi. Araç deposunu doldurmanın artık resmen hayal olduğu şu günlerde beklenen indirimler gelmeyince araç sürücüleri çareyi bankaların akaryakıt kampanyalarında buldu.

Gıdadan teknolojiye, giyimden tatil sektörüne kadar hemen her sektöre yönelik kampanyalar düzenleyen Halkbank da müşterilerin bu talebine karşılık vererek bir akaryakıt kampanyası düzenledi. Halkbank, M Oil istasyonlarından yapılacak benzin, motorin ve LPG harcamalarına 110 TL ParafPara hediye edeceğini açıkladı.

Kampanyanın 15 Kasım’a kadar devam edeceğini duyuran Halkbank, müşterilerin acele etmesi gerektiğini vurguladı. Halkbank, kampanyaya ilişkin tüm detayları Paraf’ın resmi internet sitesinden yayımladı.

KAMPANYA DETAYLARI

DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan 200 bin konut ve emeklilere ikramiye müjdesi!

12’nci Kalkınma Planı, TBMM Genel Kurulunda kabul edildi! Türkiye’nin 5 yıllık yol haritası belli oldu!

Bizim Toptan’da Ariel toz deterjan 249,95 TL’ye, çamaşır suyu 69,95 TL’ye, bulaşık deterjanı 25,95 TL’ye düştü!