29 / 04 / 2024

Akaryakıt fiyatlarında deprem! Bugün itibariyle..

Akaryakıt fiyatlarında deprem! Bugün itibariyle..

Sürücülerin merakla takip ettiği ve araştırdığı akaryakıt fiyatlarında sular durulmuyor. Peki gelen son zamlarda akaryakıt fiyatları ne kadar oldu? 



Sürücülerin merakla takip ettiği ve araştırdığı akaryakıt fiyatlarında sular durulmuyor. Peki akaryakıt fiyatlarında son durum ne oldu? İşte detaylar...

Benzin fiyatları milyonlarca sürücünün gündeminde yer alan konular arasında bulunuyor. Peki gündemden düşmeyen benzin fiyatları ne kadar oldu? Akaryakıt,  motorin, LPG, mazot ve benzin fiyatı ne kadar? 1 litre benzin kaç TL?  gibi soruların yanıtlarını milyonlarca sürücü merak ediyor.

Akaryakıt fiyatlarında deprem! Bugün itibariyle..

FİYATLAR REKORA KOŞTU

Yaşanan son gelişmelere göre, araç sahiplerinin merak ettiği ve araştırdığı benzin zamları rekora koştu. İşte mega kentlerde trafiği bile azaltan benzin zamlarında son durum ne oldu?  

Benzin fiyatları ne kadar oldu? Akaryakıt, motorin, LPG, mazot ve benzin fiyatı ne kadar? 1 litre benzin kaç TL?  gibi soruların yanıtlarını milyonlarca sürücü merak ediyor. İşte il il o fiyatlar...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön