15 / 05 / 2024

Akaryakıt fiyatlarında deprem! Bugün itibariyle..

Akaryakıt fiyatlarında deprem! Bugün itibariyle..

Sürücülerin merakla takip ettiği ve araştırdığı akaryakıt fiyatlarında sular durulmuyor. Peki gelen son zamlarda akaryakıt fiyatları ne kadar oldu? 



MOTORİN LİTRE FİYATI 8 MART 2022
İstanbul: 19,77 TL
Ankara: 19,85 TL
İzmir: 19.02 TL

 

BENZİN LİTRE FİYATI 8 MART 2022

İstanbul: 18,68
Ankara: 18,77
İzmir: 18,80

Akaryakıt fiyatlarında deprem! Bugün itibariyle..

LPG LİTRE FİYATI 8 MART 2022

Ankara: 10,78
İstanbul: 10,68
İzmir: 10,62

EPDK RESMEN AÇIKLADI! YENİ DÜZENLEME GELİYOR!

Yaşanan son dakika gelişmelerine göre, kar marjları, artan maliyetlere rağmen aynı kalan akaryakıt istasyonlarıyla ilgili yeni düzenleme için düğmeye basıldı. Sabah'ın aktardığına göre,  söz konusu Taşıt Tanıma Sistemi'ndeki (TTS) komisyoncular aradan çıkarılmış olacak yani böylelikle bayi sistemdeki zararını benzin fiyatına yansıtamayacak.

Akaryakıtta vergi indirimi olacak mı? Kanun teklifi verildi!

Akaryakıt Zamlarından Şikayetçi Olanlar Dikkat! 96 Bin 500 Liraya Elektrikli Araç…


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön