29 / 04 / 2024

Akaryakıt fiyatlarındaki son durum! İşte 8 Nisan Cumartesi güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Akaryakıt fiyatlarındaki son durum! İşte 8 Nisan Cumartesi güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Akaryakıt fiyatlarındaki artışlar sonucu benzin fiyatlarına yapılan zam, şimdi de motorin fiyatlarına yansıyor. Petrol fiyatlarındaki yükseliş, akaryakıt fiyatlarını uçurdu ve bayram tatili için köye gitmek artık hayal gibi görünüyor.



Akaryakıt fiyatlarındaki dalgalanmalar, küresel olaylarla birlikte sürekli olarak artış gösteriyor. Brent petrol varil fiyatı da bu artışlara paralel olarak güncelleniyor. OPEC'in petrol üretimini azaltacağına dair açıklaması sonrasında fiyatlarda yüzde 6'lık bir artış yaşandı. Bu hafta benzin fiyatlarına zam gelmesiyle birlikte, gözler motorin fiyatlarına çevrildi. Tüm detaylar şöyle...

AKARYAKIT FİYAT LİSTESİ YENİDEN DEĞİŞİYOR!

Nisan ayıyla birlikte akaryakıt fiyatlarındaki dalgalanmalar hız kazandı. Geçtiğimiz hafta sonu, OPEC+ tarafından alınan önemli bir karar petrol piyasasında deprem etkisi yarattı ve bu da akaryakıt piyasasında dalgalanmalara neden oldu. OPEC+, Mayıs ayı itibariyle günlük 1,16 milyon varillik üretim kesintisi yapacaklarını açıklayarak piyasayı hareketlendirdi. Bu gelişmelerin ardından akaryakıt fiyatları yüzde 6 oranında yükseldi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön