22 / 07 / 2024

Akaryakıtta indirim almak istiyorsanız bu habere tıklamadan geçmeyin

Akaryakıtta indirim almak istiyorsanız bu habere tıklamadan geçmeyin

Akaryakıt fiyatlarına gelen zamların ardından vatandaşlar kaç TL olursa olsun indirimleri takip etmeye başladı. Bu kapsamda Ziraat Bankası ve Shell de vatandaşların cebini biraz olsun rahatlatacak bir kampanyaya imza attı.




Akaryakıt harcaması yapılmadan önce ya da sonra mobil uygulama üzerinden kampanyaya katılım sağlanabilir. İş bankası müşterilerinin İşcep uygulaması ya da Maximum mobil uygulaması içerisinde yer alan ilgili kampanyaya gelerek “Katıl” butonuna basması yeterli görülüyor.

Kampanyadan yalnızca İş Bankası Maximum kart ya da Bankamatik kart sahipleri faydalanabiliyor. Ticari Bankamatik kart ya da kredi kartı ile yapılacak harcamalar ile iptal ya da iade işlemleri kampanya sürecine dahil edilmiyor.

Maximum kart sahiplerine Shell istasyonlarında Otogaz kazandıran teklifi 15 Şubat 2023 tarihine kadar geçerliliğini koruyor. Kampanyaya katılım sağlandıktan sonra kazanılan Maxipuanlar 22 Şubat tarihinde hesaba yükleniyor. Hesaba yüklenen Maxipuanlar kullanılmadığında 31 Mart tarihinde geri alınır.

Her banka müşterisi bir kez bu kampanyadan faydalanabilir. Aidatsız kart ve maxipuanlar ile yapılacak harcamalar kampanyaya dahil değildir. Akaryakıt harcamasının maximum POS cihazı üzerinden yapılması gerekir. İş Bankası ve Shell istasyonlarını ortaklaşa başlattığı kampanya üzerinde değişiklik yapma ya da kampanyayı iptal etme hakkını saklı tutar.


Geri Dön