19 / 05 / 2024

Akaryakıtta indirim müjdesi! İşte indirim oranı

Akaryakıtta indirim müjdesi! İşte indirim oranı

Araç sahiplerine güzel haber sonunda geldi. Yeni haftada motorin gruba indirim yapılacağı belirtildi.



Akaryakıt grubundaki motorin fiyatına indirim müjdesi gelirken otomobil kullanıcıları bayram etti. İşte gelecek indirim miktarı...

Akaryakıt fiyatına indirim bekleniyor. Pazartesiyi salıya bağlayan gece motorinin litre fiyatına indirim geleceği öğrenildi. Motorin popa satış fiyatının gece yarısı 1 TL 50 kuruş inmesi bekleniyor.

İndirim gerçekleştiğinde İstanbul'da motorinin litre fiyatı 26,38 liradan 24,88 liraya gerileyecek.

#resim2>

Ankara'da motorin litre fiyatı 26,47 TL'den 24,97 liraya inecek. İzmir'de ise motorin 26,51 liradan 25,01 lira olması bekleniyor.

Son dönemde brent petrol ve dolar kurundaki hareketlilik nedeniyle akaryakıtta benzin ve motorin fiyatları, gündemde yer alıyor. Küresel petrol fiyatları ve Dolar/TL'de yaşanan dalgalanmaların akaryakıt üzerindeki etkileri sürüyor. Akaryakıt fiyatları, vatandaşların gündeminden düşmüyor. Araç sahipleri, istasyon duraklarına gitmeden önce akaryakıt fiyatlarını araştırıyor. Vatandaşlar, güncel benzin ve motorin fiyatları araştırması yapıyor. Peki, güncel benzin ve motorin fiyatları ne kadar? İşte, İstanbul, İzmir ve  Ankara  11 Kasım 2022 güncel benzin ve motorin (akaryakıt) fiyatları:

Güncel benzin ve motorin fiyatları


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön