08 / 05 / 2024

Akaryakıtta şok zam! İşte benzin ve motorine gelen son zam!

Akaryakıtta şok zam! İşte benzin ve motorine gelen son zam!

Akaryakıt zammı gündemi sarstı! İşte araç sahiplerini isyan ettiren olay...04.10.2022 15:41 OPEC ülkeleri toplantısında yüksek oranlı arz kesintisine gidileceği haberleri brent petrol fiyatlarının yükselmesine neden olmuş, ardından da bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere zam geliyor.



BÜYÜK TEPKİ VAR

Ancak bu zam haberi sosyal medya kullanıcılarının büyük tepkisini çekti. Onlarca insan petrolün günlük yüzde 5'e yakın değer kaybettiği bir dönemde motorin ve benzin fiyatlarına indirim gelmemesini hatırlatarak, ilk zam haberinde akaryakıt fiyatlarının yükselmesini eleştirdi. Yorumların ardından "motorin" etiketi kısa sürede TT oldu.

Akaryakıtta şok zam! İşte benzin ve motorine gelen son zam!

"OİNDİRİMGELECEK" ETİKETİ İLE SESLERİNİ DUYURMUŞLARDI

Geçtiğimiz günlerde de aynı dertten muzdarip olan vatandaşlar sosyal medyada #OİndirimGelecek etiketi ile kampanya başlatmıştı.

EDİTÖR NOTU: Bu haber 4 Ekim 2022 tarihinde saat 22.55'te yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 18.57 Türk Lirası, euro 18,54 Türk Lirası, altının gramı ise bin 30 Türk Lirası değerinde.

Uzman isim açıkladı: İşte asgari ücrete beklenen zam oranı!

İslam Memiş gram altın için 'tarihi fırsat' diyerek uyardı!

Selçuk Geçer'den dolar uyarısı: 'Sakın bunu yapmayın'


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön