30 / 04 / 2024

Akasya Acıbadem AVM projesi ihaleye çıkarıldı

Akasya Acıbadem AVM projesi ihaleye çıkarıldı

"Ak-Asya Acıbadem Konut ve Alışveriş Merkezi Projesi"nin harfiyat, kazık ve iksa işleri satışa çıkarıldı

 



Saf Gayrimenkul  Geliştirme İnşaat ve Ticaret A.Ş'nin İstanbul Üsküdar, Bulgurlu Mahallesi'nde gerçekleştireceği "Ak-Asya Acıbadem Konut ve Alışveriş Merkezi Projesi" kapsamında; hafriyat işleri , kazık ve iksa işleri ihaleye çıkarıldı.

Hafriyat işlerinin tahmin edilen keşif miktarı, yaklaşık 1 milyon metreküp. İhaleye katılmak isteyen isteklilerin 8 Ocak 2010 tarihi, saat 17.00'ye kadar  Ankara  Asfaltı Haydarpaşa yönü, Çeçen sokak, Acıbadem/İstanbul adresinde bulunan SAF GY Proje Yönetimi'ne başvurarak, İhale Dosyası'nı nakit bedeli karşılığında satın almaları ve 31 Ocak 2010 saat 17.00'ye kadar ihale şartnamesinde belirtilen belgeler ile birlikte firmalarını tanıtıcı uygun gördükleri diğer belgeleri ile vermeleri gerekiyor.

Kazık ve iksa işlerinin keşif miktarı ise yaklaşık 20 bin metrekare. İhaleye katılmak isteyen isteklilerin, 8 Ocak 2010 tarihi, saat 17.00'ye kadar Ankara Asfaltı Haydarpaşa yönü, Çeçen sokak, Acıbadem/İstanbul adresinde bulunan SAF GY Proje Yönetimi'ne başvurarak, İhale Dosyası'nı nakit bedeli karşılığında satın almaları ve 15 Ocak 2010 saat 17.00'ye kadar ihale şartnamesinde belirtilen belgeler ile birlikte firmalarını tanıtıcı uygun gördükleri diğer belgeleri ile vermeleri gerekiyor.

0216 325 03 72

Konuyla ilgili basında yer alan diğer haberler

Akasya Acıbadem'de AVM düğmesine basıldı

Acıbadem'de Akasya Acıbadem projesini gerçekleştiren Saf Gayrimenkul, projeye inşa edilecek alışveriş merkezi için düğmeye bastı. Şirket, ocak ayı içinde temel işlemleri için iki ihale gerçekleştirecek.
Şirketin İstanbul Üsküdar, Bulgurlu Mahallesi'nde gerçekleştireceği "Ak-Asya Acıbadem Konut ve Alışveriş Merkezi Projesi" kapsamında `hafriyat işleri',  `kazık ve iksa işleri' ihaleye çıkarıldı.
Hafriyat işlerinin tahmin edilen keşif miktarı, yaklaşık 1 milyon metreküp. İhaleye katılmak isteyen isteklilerin 8 Ocak'ta saat 17.00'ye kadar şirketin Acıbadem'deki merkezine başvurarak ihale dosyalarını edinmeleri gerekiyor.  İhale dosyasının teslim tarihi olarak da 31 Ocak belirlendi.
Projede kazık işlerinin keşif miktarı ise yaklaşık 20 bin metrekare. İhaleye katılmak isteyenler yine 8 Ocak'a kadar şirketin merkezinden ihale dosyasını temin edebilecekler.  Kazık işlemleriyle ilgili olarak dosyaların teslim tarihi olarak ise 15 Ocak belirlendi.
Milliyet


Geri Dön