27 / 04 / 2024

Akasya Acıbadem, People Choice Avards kategorisinde birincilik ödülü aldı!

Akasya Acıbadem, People Choice Avards kategorisinde birincilik ödülü aldı!

Akasya Acıbadem, MlPİM 'de dünyanın dört bir yanından 50 bin kişinin oyuyla belirlenen "People Choice Avards" kategorisinde 32 proje arasından birincilik ödülünün de sahibi oldu.




Türkiye'de ilk kez hayata geçirilen yerden 181 metre yükseklikte açılma fonksiyonu bulunan pencereleriyle dikkat çeken Akasya Acıbadem, MlPİM'de dünyanın dört bir yanından 50 bin kişinin oyuyla belirlenen "People Choice Avards" kategorisinde 32 proje arasından birincilik ödülünün de sahibi oldu. 


Akasya Acıbadem belgeselinin yapımcısı ve yönetmeni Onur Zeybek, BB Film Prodüksiyon olarak inşaat ve gayrimenkul sektörüne nitelikli yapım hizmetleri üretmek için yola çıktıklarını, bu vizyonla son yıllarda hızla değişen metropol kent İstanbul'un bu değişimine tanıklık etmek istediklerini belirtti. Bu amaçla kent yaşamına değer katan, nitelikli ve lüks projelerden biri olan Akasya Acıbadem'in belgeselini hazırladıklarını söyleyen Zeybek, bundan sonra da nitelikli projelerin belgesellerini gerçekleştirmeye devam edeceklerini söyledi. 


Metropol yaşamının vazgeçilmezi haline gelen konut projeleri belgesellere konu olmaya devam ediyor. Yapımcılığını gayrimenkul ve inşaat şirketlerine yönelik prodüksiyon hizmeti veren BB Film Prodüksiyon'un üstlendiği "Akasya Acıbadem Bulutlara Açılan Pencere" belgeseli, Anadolu yakasının prestijli projesi Akasya Acıbadem'in doğuş hikayesini anlatıyor


Gaziantep Pusula



Geri Dön