02 / 05 / 2024

Akbank başvuranlara 500 TL veriyor! Sadece 2 gün kaldı!

Akbank başvuranlara 500 TL veriyor! Sadece 2 gün kaldı!

Türkiye’nin sevilen bankası Akbank müşterilerinin yüzünü güldürdü. İşte Akbank’ın bu herkesi sevindiren kampanyasının detayları… Sadece 2 gün kaldı…



Akbank Axess Business kredi kartı alanları sevindirecek bir haber verdi. Banka açıklamayı resmi internet sayfası üzerinden duyurdu. Banka kullanıcılarına özel yaptığı bu kapmayanın ise çok önemli bir şartı var.

Akbank, Axess Business kredi kartı alanlara 500 TL chip para kampanyası başlattı. Ancak bu kampayadan faydalanmak isteyenlerin dikkat etmesi gereken çok önemli bir nokta var. Akbank müşterilerine özel yaptığı bu kampanyanın en önemli şartı ise Axess Business kredi kartına ilk kez sahip olmak. Banka ayrıca müşterilerin kredi kartını, aldıklarını ilk yıl ücretsiz kullanma fırsatı veriyor.

Akbank başvuranlara 500 TL veriyor! Sadece 2 gün kaldı!

Akbank ticari kredi kartı almak isteyenleri sevindiren bir kampanya yaptı. Akbank Axess Business kredi kartına başvurmak için artık bir nedeniniz daha var!

Ağustos ayı sonuna kadar ilk kez Axess Business kredi kartı sahibi olanlar ilk bin tl alışverişlerinde kaybolmayan 500 TL chip para kazanıyor. Ayrıca bu başvuruyu yapmanız için şubeye  gitmenize gerek yok, tüm işlemler bankanın kendi resmi internet sayfasından gerçekleştirilebiliyor.

Son güne kalmayın…

Akbank’ın 500 TL chip para kampanyasının son başvuru tarihi ise 31 Ağustos 2022.

 

 

 

 

 

 

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön