30 / 04 / 2024

Garanti Bankası'ndan milyonları ilgilendiren uyarı. Sadece 13 gün kaldı

Garanti Bankası'ndan milyonları ilgilendiren uyarı. Sadece 13 gün kaldı

Garanti Bankası'ndan milyonları ilgilendiren bir uyarı geldi. Banka tarafından söz konusu uyarıyla ilgili sadece 13 gün kaldığı bilgisine de yer verildi.



Garanti Bankası tarafından milyonlarca vatandaşa yönelik çok önemli bir konuda uyarıda gerçekleştirildi. Banka tarafından yapılan uyarıda Faizsiz Kredi ve Taksitli Nakit Avans Kampanyası ile ilgili detaylar paylaşıldı. Kampanyada geriye sadece 13 gün kaldığı ifade edilerek kampanyadan yararlanmak isteyen vatandaşların mutlaka gerekeni yapmasının altı çizildi. 
Garanti BBVA Mobil’den bankanın müşterisi olanlara, 10 bin TL’ye varan faizsiz kredi ve 10 bin TL’ye varan faizsiz taksitli nakit avans fırsatı sunuluyor. Garanti Bankası, internet sitesi üzerinden her iki kampanyanın detaylarını ve faizsiz kredi ödeme planı tablosunu paylaştı.

10 BİN TL'YE VARAN FIRSAT

10 bin TL’ye varan Faizsiz Taksitli Nakit Avans Kampanyası için, Garanti BBVA Mobil’den şubeye gitmeden müşteri olup, bireysel kredi kartı başvurusu yapın, başvurunuz onaylandığında 10 bin TL’ye varan faizsiz ve masrafsız Taksitli Nakit Avans’tan 6 ay taksitle yararlanabilirsiniz.

Faizsiz kredi kampanyasından 15 Ağustos – 13 Eylül tarihleri arasında Garanti BBVA Mobil’i indirip “Müşteri Olmak İstiyorum” adımından ilerleyerek ilk defa Garanti BBVA’lı olan müşterilerisi faydalanabilir.
Faizsiz kredi kampanyasına katılanlar, Mobil’den Garanti BBVA müşterisi olduktan sonra 5 gün içinde hayat sigortalı ve %0 faizli krediye başvuru yapıp kullanabilir.

HANGİ ŞARTLARDA KAMPANYADAN FAYDALANILAMAZ 

Herhangi bir sebeple müşteri olma sürecinin şubeden tamamlanması durumunda kampanyadan faydalanılamaz.
%0 faizli kredi kampanyası sadece Garanti BBVA Mobil ve İnternet üzerinden tamamlanacak kredi başvuruları için geçerlidir. Şubelerden geçerli değildir. Herhangi bir sebeple müşteri olma ve kredi başvuru süreçlerinin şubeden tamamlanması durumunda kampanyadan faydalanılamaz.
 Kredi başvurunuzu Garanti BBVA Mobil ve Garanti BBVA İnternet’teki Başvurular > Kredi > İhtiyaç Kredisi adımları üzerinden azami 10 bin TL ve 12 ay vade olarak seçerek kampanyalı krediye başvurabilirsiniz.
Söz konusu kredi talepleri banka tarafından değerlendirilerek olumlu bulunması halinde karşılanacaktır.
Olumlu değerlendirilerek onaylanan kredi, Garanti BBVA Mobil ve İnternet kanalları üzerinden kullanılabilir.
 


Geri Dön