28 / 04 / 2024

Garanti Bankası'ndan 3 milyon TL'lik konut kredisi! İşte detaylar

Garanti Bankası'ndan 3 milyon TL'lik konut kredisi! İşte detaylar

Garanti Bankası, ev alma hayallerini gerçekleştirecek bir fırsat sundu. 3 milyon TL'lik kredi vereceğini duyuran Garanti, ev sahibi olmak isteyenlere bir şans sundu. Bu krediden yararlanmak için sadece bu belgeleri hazırlamak yeterli olacak! İşte Garanti Bankası’ndan 3 milyon TL’lik kredi detayları…



Gayrimenkul piyasasındaki yükselen ev fiyatları, ev sahibi olmak isteyenlerin hayallerini olumsuz etkiliyor. Garanti BBVA, bu hayali gerçekleştirmek için özel çözümler sunmaya devam ediyor. Güçlü bir mortgage hesaplayıcısı ve esnek mortgage çözümleri ile ev sahibi olma hayallerini gerçekleştiriyor. Ev alma hayaliniz varsa Garanti BBVA'nın sunduğu kredi fırsatlarını haberimizden öğrenebilirsiniz...

 Garanti Bankası ndan 3 milyon TL lik konut kredisi! İşte detaylar

Nasıl başvuru yapılır?

Garanti BBVA, konut kredisi için kişiye özel çözümler sunan bir bankadır. En uygun krediyi seçmek için birçok seçenek sunarak kapsamlı bilgiler vermektedir. Ayrıca bu konut kredisinden başvuruları 444 38 46 numarasından iletmek de mümkündür. Başvuruyu yüz yüze yapmak isteyenler ise Garanti şubelerine gidebilecekler. Garanti BBVA, hem online hem de yüz yüze başvuru süreçlerinde özel olarak rehberlik ederek özelleştirilmiş hizmet sunmaktadır.

Garanti BBVA internet sitesindeki Mortgage Hesaplayıcı ile kredi planlama sürecinizi basitçe görebilirsiniz. Bu araç sayesinde ödeme sürecinizi kolaylaştırabilir ve kredi koşullarının detaylarını öğrenebilirsiniz. Böylece sunulan konut kredisini alıp almama konusunda daha doğru bir karar verebilirsiniz.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön