12 / 05 / 2024

Garanti Bankası'ndan 3 milyon TL'lik konut kredisi! İşte detaylar

Garanti Bankası'ndan 3 milyon TL'lik konut kredisi! İşte detaylar

Garanti Bankası, ev alma hayallerini gerçekleştirecek bir fırsat sundu. 3 milyon TL'lik kredi vereceğini duyuran Garanti, ev sahibi olmak isteyenlere bir şans sundu. Bu krediden yararlanmak için sadece bu belgeleri hazırlamak yeterli olacak! İşte Garanti Bankası’ndan 3 milyon TL’lik kredi detayları…



 Garanti Bankası ndan 3 milyon TL lik konut kredisi! İşte detaylar

Faiz oranları, taksit tutarı ve vade süresi

Garanti BBVA, kredi tutarlarını ev satın hayalini gerçekleştirmek üzere uygun şekilde ayarlamıştır. Esnek konut kredilerini özelleştirilmiş ödeme koşullarıyla sunarak herkese uyumlu kredi seçenekleri sunmaktadır. Böylece ev alma hayalinizi bütçenize ve satın almak istediğiniz eve göre belirleme şansınız var.

Piyasadaki en rekabetçi faiz oranlarını sunarak müşterilere özel ve uygun kredi çözümlerini sunmaktadır. Haziran 2023 konut kredisi için de belirlenen faiz oranları ve taksit tutarları açıklanmıştır. Bu krediye göre, kredi tutarı 3 milyon TL olup 240 ay vade yüzde 3,39 oranında belirlenmiştir.  Taksit tutarı ise 101.734,09 TL'dir. Diğer kredi seçenekleri hakkında detaylı bilgi Garanti BBVA resmi internet sitesinde mevcuttur. 

8 bankadan bayram öncesi şok açıklama! Garanti, Akbank, ING, İş Bankası bir bir duyurdu! Şimdi bakın!

Garanti Bankası, Akbank, Halkbank, Ziraat Bankası... En uygun kredi veren bankalar açıklandı

Garanti Bankası 1000 TL verecek


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön