18 / 05 / 2024

Akbank hesaplara geri ödemesiz tam 1.500 TL yatıracak!

Akbank hesaplara geri ödemesiz tam 1.500 TL yatıracak!

Gıdadan teknolojiye kadar her alanda kampanyalar düzenleyen Akbank, yeni bir kampanyayla daha müşterilerin karşısına çıktı. Akbank, düzenlediği kampanya kapsamında hesaplara 1.500 TL yatıracağını aktardı.



KAMPANYA DETAYLARI

  • Kampanyadan 1 Haziran – 29 Haziran 2023 tarihleri arasında Akbank Mobil uygulamasını indirip “Akbanklı olmak istiyorum” butonundan ilerleyerek sadece ilk defa ve uzaktan müşterimi edinimi sürecini tamamlayan yeni müşterilerimiz ile Akbank Mobil uygulaması vasıtasıyla, SMS ile veya Müşteri İletişim Merkezi’miz üzerinden bilgilendirme yapılan Akbanklı müşteriler yararlanabilir.

  • Söz konusu kampanya 1 Haziran – 29 Haziran 2023 tarihleri arasında vadesiz mevduat hesabından ya da Akbank kredi kartından (Axess, Wings ya da Free) yeni verilecek otomatik fatura ödeme talimatları için geçerli olacaktır. Kampanya kapsamında belirtilen tarihler arasında otomatik fatura ödeme talimatı vermeyen kişiler sonraki aylar için otomatik fatura ödeme talimatına iade kampanyası çerçevesinde olmayacaklardır.

Akbank hesaplara geri ödemesiz tam 1.500 TL yatıracak!

  • Akbank’tan otomatik olarak ödenen faturalar için aylık 300 TL, 5 ay boyunca 1.500 TL’ye kadar iade şansından faydalanabileceklerdir.

  • Verilen otomatik fatura ödeme talimatının ardından faturanın otomatik olarak ödenmesi halinde takip eden ayın ilk günü 300 TL’ye kadar iade gerçekleştirilecektir. Fatura tutarının 300 TL altında kalması halinde ödenen fatura tutarı kadar, üzerinde kalması halinde ise aylık maksimum 300 TL iade yapılacaktır.

  • Bir müşteri kampanya dönemi süresince aylık en fazla 300 TL, toplamda en fazla 1.500 TL iade alabilecektir.

  • Kampanya çerçevesinde otomatik fatura ödeme talimatı veren kişiler için otomatik fatura ödemelerine ait ilk kontroller 1 Haziran 2023 tarihinde gerçekleşecektir.

DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ

TEB hediye düğmesine bastı! Müşterilerinin hesabına hediye para yatıracağını müjdeledi!

ŞOK’ta büyük mangal 200 TL’ye, 3 kişilik salıncak 1200 TL’ye, katlanır masa 500 TL’ye düştü!

A101’de Calgon kireç önleyici 34,50 TL’ye, sıvı deterjan çeşitleri 70 TL’ye, bebek bezi 200 TL’ye düştü!


Geri Dön