05 / 05 / 2024

O banka bir kereliğe mahsus adınıza tam 1.500 TL yatıracak! Son başvuru tarihi belli oldu! Acele edin!

O banka bir kereliğe mahsus adınıza tam 1.500 TL yatıracak! Son başvuru tarihi belli oldu! Acele edin!

Türkiye’nin en büyük kamu bankalarından Ziraat Bankası, gıdadan giyime, tatilden akaryakıta kadar hemen her sektöre ilişkin kampanyalar düzenlemeye devam ediyor. Ziraat Bankası, son olarak teknoloji sektörüne yönelik düzenlediği kampanyayla hesaplara 1.500 TL yatıracağını açıkladı.



Üniversite öğrencilerine bir kereliğe mahsus verilecek vergisiz telefon haberinin ardından Ziraat Bankası’ndan da tablet konusunda bir kampanya haberi geldi. Ziraat Bankası, Troy'da öğretmen ve öğrencilere özel iPad alışverişlerine 1.500 lira hediye edeceğini duyurdu.

Bankkart ile troyestore.com internet sitesi ve Troy mağazalarından öğretmen ve öğrencilere 9 bin TL ve üzeri iPad harcamalarına özel 1.500 TL değerinde Apple aksesuarlarda geçerli olacak kupon kodu verileceğini aktaran Ziraat Bankası, kampanyanın 10 Eylül tarihine kadar geçerli olacağını vurguladı. Ziraat Bankası, Bankkart müşterilerine özel olarak hazırladığı bu kampanyayı, yine Bankkart resmi internet sitesinden yayımladı ve kampanyaya ilişkin tüm merak edilenleri paylaştı.

 O banka bir kereliğe mahsus adınıza tam 1.500 TL yatıracak! Son başvuru tarihi belli oldu! Acele edin!

KAMPANYA DETAYLARI

  • Kampanyanın troyestore.com internet sitesi ve aynı zamanda Troy mağazalarında geçerli olacağı aktarıldı.

  • Bankkart , Bankkart Genç ve bunun yanı sıra, Bankkart Başak sahipleri hem kredi kartı hem de banka kartı özelliği ile kampanyadan faydalanabileceği ifade edildi.

  • Kampanya kapsamında, bir kişinin kampanya süresince en fazla 1.500 TL değerinde hediye çeki kazanabileceği vurgulandı.

  • Kampanya şartlarını yerine getiren müşterilere Apple aksesuarlarda geçerli ödeme anında 1.500 TL değerinde hediye çeki verileceği paylaşıldı.

 O banka bir kereliğe mahsus adınıza tam 1.500 TL yatıracak! Son başvuru tarihi belli oldu! Acele edin!

  • Troy ile iş birliği kapsamında düzenlenen kampanyaya Bankkart Mobil, bankkart.com.tr ve kısa mesaj kanallarından katılım sağlanabileceği aktarıldı.

  • Kısa mesaj ile katılım sağlamak için Bankkart müşterilerinin IPAD yazıp 4757'ye Ziraat Bankası’nda kayıtlı cep telefonundan kısa mesaj göndermesi gerektiği bildirildi. Bir kişinin toplamda en fazla bir tane indirim kodu kazanabilecektir ve ayrıca, kısa mesaj gönderimlerinin de ücretsiz olduğu duyuruldu.

  • İndirim kodlarının, 4757'ye kısa mesaj gönderiminin ardından müşterinin Ziraat Bankası’nda kayıtlı cep telefonuna kısa mesaj olarak gönderileceği belirtildi.

  • Alınan kodların Troy mağazalarında ve troyestore.com internet adresinde ödeme sırasında kullanılacağı bildirildi.

DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ

Migros'ta Omo Platinium toz deterjan 261,90 TL’ye, temizlik seti 299,90 TL’ye, Raid sinek öldürücü 49,90 TL’ye düştü!

Araç sahipleri hemen baksın! Benzin, motorin ve LPG’de sürpriz karar! Duyanlar kuyruk oluşturacak!

Bu hafta hangi yatırım araçları kazandırdı? Yatırım yapmak isteyenler hemen baksın!


Geri Dön