19 / 05 / 2024

Akbank kartı olanlara yaşadı! Herkesin konuştuğu kampanya! Düşük faizin adresi değişti!

Akbank kartı olanlara yaşadı! Herkesin konuştuğu kampanya! Düşük faizin adresi değişti!

Akbanklı olanlar yaşadı. Mobil üzerinden Akbanklı olanlara yüzde 0,99 faizli masrafsız ihtiyaç kredisine sahip olabilirsiniz. İşte detaylar!



KAMPANYA DETAYLARI ŞU ŞEKİLDE!

  • Bu kampanyadan Akbank Mobil'i indirerek, "Akbanklı olmak istiyorum" adımından ilerleyerek sadece ilk defa ve uzaktan Akbanklı olma sürecini tamamlayanlar yararlanabilir.
  • Kampanya yalnızca Akbank Mobil ve İnternet üzerinden yapılan başvurular için geçerlidir. Şubelerden geçerli değildir.
  • Kredi başvurusu "Akbanklı Ol" süreci tamamlandıktan hemen sonra Akbank Mobil üzerinden yapılabilecek.
  • Kampanyaya katılım sağlayanlar, Akbanklı olduktan sonra 5 gün içerisinde yüzde 0,99 faizli ücretsiz krediye başvurabilir.
  • Kurye süreci ile işlemlerini noktalayan olan Akbanklılar, belge işlemlerini tamamlanıp evrakları bankaya ulaşır ulaşmaz Akbank Mobil'e girerek krediye başvuruda bulunulabilir.
  • Söz konusu kredi istekleri banka tarafından değerlendirilerek olumlu bulunması durumunda karşılanacaktır.
  • Olumlu değerlendirilerek onaylanan kredi, Akbank Mobil ya da İnternet üzerinden kullanılabilir.
  • Kampanya kapsamında kullanılacak maksimum kredi tutarı 10,000 TL, maksimum vade de 12 ay olmaktadır.
  • Kampanyadan sadece gerçek kişiler yararlanabilirler. Kullanılabilecek kredi türü ise ihtiyaç kredisidir.
  • Her yeni Akbanklı kampanyadan yalnızca bir kere faydalanabilir.
  • Kredi koşullarını içeren örnek ödeme planı ve yıllık maliyet oranı aşağıdaki tabloda yer almaktadır.
  • Bankamızın kredi koşullarını değiştirme, ek bilgi ve belge isteğinde bulunma ve kampanyayı durdurma hakkını saklı tuttuğu belirtilir.

AKBANK EMEKLİ VATANDAŞLARA KREDİ VERİYOR MU?

Akbank üzerinden emekli maaşı alan kişiler, ihtiyaç kredilerini kolay bir şekilde kullanabilir ve yüksek limitli krediler, kullanabilirler. Akbank, emekli maaşı alanlar için ihtiyaç kredisi almak ister ise şubelere gitmeden işlemlerini gerçekleştirebilir ve onaylanan kredi tutarları Akbank Direkt uygulaması üzerinden kullanabilirler. Emekli maaşını, Akbank'a taşıyarak, kredi kullanmak isterse de başvurunuza banka hızlı bir şekilde sonuç verir.

AKBANK EMEKLİLERE FAİZSİZ KREDİ VERİYOR MU?

Mobil üzerinden Akbanklı olan yeni müşteriler, müşteri olduktan hemen sonra 10 gün içinde hayat sigortalı ve yüzde 0 faizli ihtiyaç kredisine başvurabilir.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön