14 / 05 / 2024

Akbank'tan mükemmel hamle! Bu promosyon rakamını duyanın nefesi kesildi

Akbank'tan mükemmel hamle! Bu promosyon rakamını duyanın nefesi kesildi

Emekli kapma yarışında her banka promosyon tutarlarında güncellemeye gidiyor. Bu bankalardan biri de Akbank. Emekli promosyon sayılarında güncelleme yaparak Nisan ayı emekli promosyon rakamlarındaki ilan etti. İşte güncel emekli promosyon rakamları.



Akbank, Türkiye merkezli bir bankadır ve 1948 yılında kurulmuştur. Akbank, Türkiye'nin en büyük özel bankalarından biridir ve geniş bir müşteri tabanına sahiptir. Banka, bireysel ve ticari müşterilerine finansal ürünler ve hizmetler sunmaktadır. Bunlar arasında kredi kartları, bireysel krediler, konut kredileri, mevduat ürünleri, yatırım ürünleri, sigorta, döviz işlemleri, para transferleri, ticari krediler, POS cihazları ve diğer ticari bankacılık ürünleri bulunur.

Akbank, Türkiye'deki en gelişmiş teknolojik altyapılara sahip bankalardan biridir ve müşterilerine internet bankacılığı, mobil bankacılık ve ATM'ler aracılığıyla 24 saat hizmet sunmaktadır. Ayrıca, yurt dışında da faaliyet gösteren Akbank, uluslararası ticaret finansmanı ve ihracat/ithalat işlemleri gibi konularda da müşterilerine hizmet sunmaktadır.

SSK, Bağkur veya Emekli Sandığı emekli aylığınızı 01 Mart – 30 Nisan 2023 tarihlerinde Akbank’a getirerek ve 3 sene süresince aylığınızı Bankamızdan almayı garanti ederek 7.000 TL’ye varan promosyona ilave olarak kampanya dönemi içinde, ilk defa Axess veya Wings sahibi olacak SGK emeklilerinin 1 sene süresince bir kerede veya toplamda her ay en az 1.000TL harcama sözüne 1.500TL chip-para ile toplamda 8.500 TL ödül fırsatından faydalanabilirsiniz. 

Akbank'tan mükemmel hamle! Bu promosyon rakamını duyanın nefesi kesildi


Geri Dön