08 / 05 / 2024

Akbank müşterilerinin cebi para dolacak! Bu tarihe kadar hesaplara tam 2 bin 500 TL yatacak!

Akbank müşterilerinin cebi para dolacak! Bu tarihe kadar hesaplara tam 2 bin 500 TL yatacak!

Türkiye’nin en büyük bankalarından Akbank, gıdadan teknolojiye, giyimden akaryakıta kadar hemen her alana yönelik kampanya düzenlemeye devam ediyor. Akbank, son olarak düzenlediği kampanyası kapsamında 2 bin 500 TL hesaplara yatıracağını açıkladı.



A’dan Z’ye her sektöre ilişkin kampanyalar düzenleyen Akbank, şimdi de teknoloji alanında yeni bir kampanyayla müşterilerinin karşısına çıktı. Akbank, Gürgençler mağazalarında 30 bin TL ve üzeri Mac ürünlerinde 2 bin 500 TL chip-para hediye edeceğini ve bunun yanı sıra, 12 aya varan taksit imkânı da sunacağını duyurdu.

Öte yandan, Akbank, bu kampanyanın sadece Axess müşterilerine özel olarak düzenlediğini açıkladı. 15 Eylül’de sona erecek kampanyaya ilişkin tüm detaylar ve katılım koşulları da Axess resmi internet sitesinden paylaşıldı.

Akbank müşterilerinin cebi para dolacak! Bu tarihe kadar hesaplara tam 2 bin 500 TL yatacak!

KAMPANYA DETAYLARI

  • 20 Ağustos 2023 – 15 Eylül 2023 tarihleri arasında Axess ile Gürgençler mağazalarından ödemesini bir kerede gerçekleştirilecek 30 bin TL ve üzeri Mac ürünlerden ilk ve tek bir ürün alımında 2 bin 500 TL chip-para imkânı sunulacağı ifade edildi.

  • Chip-para kampanyasının müşteri temelli olduğu öğrenildi.

  • Bir kişinin asıl ya da ek kartlarından herhangi biri ile bir kerede gerçekleştireceği ilk işleminde; İlk bir tane Mac ürünü harcamasından 1 adet ve en fazla 2500 TL chip-para chip - para kazanabileceği aktarıldı.

  • Satın alma işlemi esnasında harcama tutarı birden fazla karta bölünmeden, yalnızca kampanyaya dahil Akbank kartlarından bir tanesi ile ürün satış bedeli ile aynı miktarın karttan provizyon alınarak satış işleminin yapılması halinde kampanyadan yararlanılanileceği paylaşıldı.

Akbank müşterilerinin cebi para dolacak! Bu tarihe kadar hesaplara tam 2 bin 500 TL yatacak!

  • Chip-para hediyesi, kampanya şartları yerine getirildikten sonra karta anında yükleneceği ve 15 Ekim 2023 tarihine kadar yalnızca Gürgençler mağazalarında ve gurgencler.com.tr internet sitesinde kullanılabileceği kaydedildi. Bunun yanı sıra, kullanılmayan chip-paraların 16 Ekim 2023 tarihi itibari ile Axess üye işyerlerinde harcanabileceği bildirildi.

  • Kampanyadan faydalanmak amacıyla harcamaların Gürgençler mağazalarındaki kampanyaya özel Axess üye işyeri POS’u üzerinden gerçekleştirilmesi gerektiği ve aynı zamanda, kampanyaya sanal POS’tan gerçekleştirilen işlemlerin dahil olmayacağı ifade edildi.

DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ

ŞOK’ta Molfix bebek bezi 219 TL’ye, Pril bulaşık makinesi kapsülü 79,90 TL’ye, Fairy Power Sprey 59,90 TL’ye düştü!

O banka anne babalara eğitim harcamaları için tam bu kadar para hediye edecek!

Migros'ta oto koltuk tüy toplayıcı 54,90 TL’ye, su tasarruflu duş başlığı 64,90 TL’ye, çelik termos 669,90 TL'ye düştü!


Geri Dön