12 / 05 / 2024

Akbank Tatil harcamalarınızda da yanınızda! Siz harcarken kazanacaksınız! İşte detaylar!

Akbank Tatil harcamalarınızda da yanınızda! Siz harcarken kazanacaksınız! İşte detaylar!

Akbanklıları sevindiren bir haber geldi. Tatilsepeti'nde 3.000 TL’ye varan iade Akbank’ta sizleri bekliyor. İşte detaylar!



İŞTE KAMPAYA KOŞULLARI!

  • Bu kampanyadan "1011TATIL10" davet kodunu kullanan ve Akbank Mobil uygulaması vasıtasıyla ilk kez Akbanklı olanlar yararlanabilecektir.
  • Kampanya 22 Mayıs ile 22 Haziran 2023 tarihleri arasında "1011TATIL10" davet kodu ile mobilden ilk kez Akbanklı olan müşteriler için geçerli olacaktır.
  • Kampanyadan faydalanmaya hak kazananlar, 22 Mayıs ile 22 Haziran 2023 tarihleri arasında mobilden davet kodu alarak, Akbank müşterisi olduktan sonra da Haziran, Temmuz ve Ağustos aylarında, Akbank kredi kartları ile tatilsepeti.com ve restoran sektöründe yapılan ve aylık toplam 10.000 TL ve üzeri alışverişleri için de her ay 1.000 TL, 3 ayda toplamda da 3.000 TL kazanabilir.
  • Kampanya sadece tatilsepeti.com ve restoran sektöründe yapılan harcamalarda geçerli olacaktır.
  • Kampanyadan sadece Axess ve Wings kredi kartlarından harcamada bulunan müşteriler yararlanabilir.
  • Mobil ile Akbanklı olmak ve bu kampanyadan yararlanılabilmesi için de Akbank Mobil uygulamasını indirmesi gerekir. “Akbanklı Olmak İstiyorum” butonuna tıklanması ve sonrasında da davet kodu alanına "1011TATIL10" kodunu yazarak devam edilmesi ile müşteri olunması önemlidir.

Akbank Tatil harcamalarınızda da yanınızda! Siz harcarken kazanacaksınız! İşte detaylar!

  • Davet kodu ile mobilden müşteri olma süreci başlayan kişilerin, kampanyadan yararlanabilmesi için Bireysel Bankacılık Hizmet Sözleşmesini mobilden ya da şubeden tamamlanması zorunlu tutulmaktadır.
  • Müşteriler bu kampanyadan yalnızca bir kere faydalanabileceklerdir.
  • “1011TATIL10” davet koduyla mobilden Akbanklı olma sürecine başlayarak, ardından kuryeli müşteri olma sürecini tercih ederek devam edenlerin, kampanyadan yararlanabilmek için en geç 22 Haziran 2023 tarihine kadar Akbank müşterisi olma sürecini bitirmiş olması gereklidir.
  • Akbank T.A.Ş. ve Tatilsepeti.com kampanyayı durdurma, sonlandırma bunlarla birlikte kampanya şartlarında değişiklik yapma hakkını da saklı tutar.

Akbank Yönetim Kurulu Başkanı Dinçer yeni ekonomi yönetimine dair açıklama!

Akbank tecrübeli ve tecrübesiz personel arıyor! Akbank 130 farklı iş ilanı ile personel alımı yapacak


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön