27 / 04 / 2024

Bu da oldu; Taylor Swift konserinde yağan yağmur satışa çıkarıldı! Fiyatını duyunca daha çok şaşıracaksınız

Bu da oldu; Taylor Swift konserinde yağan yağmur satışa çıkarıldı! Fiyatını duyunca daha çok şaşıracaksınız

Gün geçmiyor ki dünyadaki satış çılgınlığı farklı bir boyuta ulaşmasın. Bu kez Taylor Swift konserinde yağan yağmur olduğu iddiasıyla bir kavanoz su satışa çıkarıldı. Fiyatını duyunca daha çok şaşıracaksınız. İşte detaylar.




Pop müziğin sevilen isimlerinden Taylor Swift, dünya genelinde geniş bir hayran kitlesine sahip. Ancak son zamanlarda Taylor Swift hayranlarının bu sevgisi, sadece müzikle sınırlı kalmayıp ticari bir boyuta da ulaşmış durumda. Hayranlar, internet üzerinde Taylor Swift ile bağlantılı her türlü nesneyi satışa çıkararak, ilginç bir ticaret trendi oluşturuyorlar.

Taylor Swift hayranlarının oluşturduğu bu ticaret trendi, gerçekten ilginç ve hayranlık duygusunun ne kadar güçlü olabileceğini gösteriyor. İnternet platformlarında, Taylor Swift ile ilişkilendirilen birçok nesne satışa sunulmuş durumda. Örneğin, "Taylor Swift konseri havası" denilen bir şeffaf kavanozda, Taylor Swift'in bir konseri sırasında hissedildiği iddia edilen atmosferin satışı yapılıyor. Ayrıca, "konserde yağan yağmur" adı altında satılan ürünlerde, Taylor Swift'in konserlerinde yağmurun yağdığı hissini yaşatmayı hedefliyor.
 


Geri Dön