02 / 05 / 2024

Akbank’a katıl 30 GB internet hediye gelsin! Vodafone kullanıcılarına müjdeli haber

Akbank’a katıl 30 GB internet hediye gelsin! Vodafone kullanıcılarına müjdeli haber

Milyonlarca müşterisi bulunan Akbank, yeni bir kampanyasını Akbank mobil uygulaması kullanan kişilere duyurdu. Akbank mobil uygulamasına katılan Vodafone kullanıcıları üç ayda toplamda 30 GB internet sahibi olabilecek. İşte detaylar…



Akbank ve Vodafone iş birliği ile birlikte yeni bir kampanya Akbank müşterilerine duyuruldu. Bankanın resmi sitesinden yapılmış olan açıklamaya göre; Vodafone faturalı hat müşterisi olan ve Akbank Mobil aracılığı ile ilk kez Akbanklı olan kişiler üç ay boyunca her ay aylık şekilde 10 GB kazanabilir. Bu şekilde toplamda ise 30 GB internet elde edilebilecek.

AKBANK KAMPANYALARI DETAYLARI;

Kampanyaya katılım sağlamak isteyen müşteriler için ise tüm detaylar Akbank resmi  web sitesinden duyuruldu. Kampanya kapsamı bütününde bahsi geçen kampanyaya ‘Vodafone Yanımda’ uygulaması ile tek seferlik gözükecek olan davet kodunu Akbank Mobil’den Akbanklı olma zaman diliminde başlarken girerek katılabilirsiniz. Kodunuzu bir kere görme imkanınız olduğu için aldıktan sonra başka bir yere not etmeniz oldukça önemli bir detay.

Davet kodu ile birlikte Akbank Mobil’den müşteri olma başvurusu yaptıktan sonra, sürecin Akbank Mobil’den değil, kurye süreci ile bitirilmesi durumunda ya da şubeden tamamlanması durumunda Akbanklı olma sürecini başarılı bir şekilde bitirilmesi sonrasında yine hediye GB’lar almaya hak kazanılır.

Kampanyaya katılmak için ise en önemli kriter; Akbank Mobil’den “müşteri olmak istiyorum” sekmesine tıklayarak çıkan ilk sayfada size özel ve bir seferlik verilen davet kodunu girerek yapılması gerekenlerin takip edilmesi ve Akbanklı olma sürecinin bitirilmesi gereklidir.

Akbank’a katıl 30 GB internet hediye gelsin! Vodafone kullanıcılarına müjdeli haber


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön