17 / 05 / 2024

Akbank’a katıl 30 GB internet hediye gelsin! Vodafone kullanıcılarına müjdeli haber

Akbank’a katıl 30 GB internet hediye gelsin! Vodafone kullanıcılarına müjdeli haber

Milyonlarca müşterisi bulunan Akbank, yeni bir kampanyasını Akbank mobil uygulaması kullanan kişilere duyurdu. Akbank mobil uygulamasına katılan Vodafone kullanıcıları üç ayda toplamda 30 GB internet sahibi olabilecek. İşte detaylar…



İLK KEZ AKBANKLI OLANLAR FAYDALANACAK

Kampanyadan ilk kez ve Akbank Mobil üzerinden Akbanklı olanlar faydalanabilir. Kampanya yalnız Akbank Mobil üzerinden yapılan başvurular için geçerli olacak. Akbank şubelerinde ise geçerli değildir. Kampanyadan yalnız bir defa Vodafone faturalı hat sahibi olanlar yararlanılabilir.

Kampanyadan sadece aktif şekilde Vodafone faturalı hat aboneleri yararlanabilecektir. Kısıtlı şekilde, dondurulmuş, iptal ya da numara taşıma ile başka operatöre taşınmış durumda olan kişilerin hatlar üzerinden kampanyaya katılım olmayacaktır.

70 YAŞINI GEÇMİŞ OLMAMANIZ LAZIM

Akbank Mobil’den müşteri olma hizmeti yalnız 70 yaşın altındaki kişiler için geçerlidir. Dolayısı ile kampanyadan yararlanan müşterinin aylık 10 GB kazanabilmesi için ise 70 yaşın altında olması gerekmektedir.

Akbank’a katıl 30 GB internet hediye gelsin! Vodafone kullanıcılarına müjdeli haber

Çok satan akıllı telefon Samsung Galaxy A33 CarrefourSA’da! Tükenmeden alın! 2 Ekim 2022 fiyat listesi

iPhone 13’e BİM’den 1.100 lira indirim! Bu fırsat kaçmaz! 2 Ekim 2022 fiyat listesi

Asgari ücret 10 bin lira dedi diller tutuldu! Kim doğru rakamı bilecek?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön