18 / 05 / 2024

Akbank`ın dev kampanyası için son 4 gün!

Akbank`ın dev kampanyası için son 4 gün!

Türkiye'nin önde gelen bankalarından biri olarak bilinen Akbank'tan güzel bir haber daha geldi. Bu kampanyadan yararlanmak için hemen deneyin. İşte tüm detaylar...



Türkiye'nin en ünlü bankalarından biri olarak bilinen Akbank'tan yeni kampanyası için müjde geldi. Akbank, geniş çaplı bir kampanyanın detaylarını bu ayın başlarında resmi internet sitesinde açıklamıştı. Akbank Axess'e göre kampanya 31 Aralık 2022 tarihine kadar devam edecek. Akbank, kampanyanın tüm detaylarını Axess resmi internet sitesinde duyurdu. Yukarıdaki kampanyanın adı "CarrefourSA'larda 100 TL'ye varan chip-para!" olarak açıklandı.

Akbank`ın dev kampanyası için son 4 gün!

Akbank, kampanyanın detaylarını şu cümleyle açıkladı:

"Axess’e özel 15 Aralık – 31 Aralık 2022 tarihleri arasında CarrefourSA’larda ve carrefoursa.com’da tek seferde yapılacak 1.000 TL ve üzeri ilk alışverişinize 75 TL chip-para veya 1.500 TL ve üzeri ilk alışverişinize ise 100 TL chip-para sunulmaktadır. Chip-para hediyesi, kampanya koşulları gerçekleştirildikten sonra karta anında yüklenecektir ve 14 Ocak 2023 tarihine kadar CarrefourSA’larda kullanılabilecektir. Bu tarihe kadar kullanılmayan chip-paralar sonrasında tüm Axess üye işyerlerinde kullanılabilir."

Kampanya detayları nelerdir? İşte tüm detaylar... 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön