20 / 07 / 2024

Akbank`ın dev kampanyası için son 4 gün!

Akbank`ın dev kampanyası için son 4 gün!

Türkiye'nin önde gelen bankalarından biri olarak bilinen Akbank'tan güzel bir haber daha geldi. Bu kampanyadan yararlanmak için hemen deneyin. İşte tüm detaylar...




Akbank`ın dev kampanyası için son 4 gün!

KAMPANYA AYRINTILARI!

  • Axess, Wings, Free, Akbank Kart, Ticari Kartlar ile bu kartlara bağlı ek kartlar ve sanal kartlar kampanyaya dahildir. Bank’O Card Axess puan kampanyasına dahil değildir.
  • Chip-para kampanyası müşteri bazındadır. Bir müşteri asıl ve ek kartları ile yapacağı harcamaların toplamından kampanyadan bir defa en fazla 75 TL veya 100 TL chip-para kazanabilir. Kazanılan ödül tutarı, müşterinin kampanya kapsamındaki harcamasını gerçekleştirdiği kartına yüklenecektir. Nakit çekim, eft/havale, fon alım/satım, BES işlemleri, anlık/otomatik fatura, SGK/vergi ödemeleri ve chip-para ile yapılan alışverişler kampanyaya dahil değildir. İptal ve iade işlemlerinde yüklenen chip-para iade alınacaktır. Chip-para’nın kullanılmış olması halinde ekstreye borç yansıtılacaktır.

Akbank`ın dev kampanyası için son 4 gün!

  • Juzdan veya SMS ile kayıt olmayan kart sahiplerinin harcamaları kampanya kapsamında değerlendirilmeyecektir.
  • Kampanya kapsamında mağazalardaki harcamaların Akbank Axess POS uygulaması yüklü terminalinden yapılması gerekmektedir. Chippin kasaları ya da uygulaması üzerinden yapılan işlemler kampanyaya dahil değildir.
  • Akbank T.A.Ş. kampanyayı durdurma ve kampanya şartlarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
Bu Xiaomi telefonlar MIUI 14 güncellemesi alamayacak!
Android 13 alacak Xiaomi telefonlar açıklandı! İşte güncel liste!
Kadınlara müjde! Çalışmayan kadınlara PTT'den karşılıksız ve geri ödemesiz 9 bin 932 TL!

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön