20 / 05 / 2024

Akbank’tan çok önemli açıklama! Akbank müşterileri bunu ihmal etmesin!

Akbank’tan çok önemli açıklama! Akbank müşterileri bunu ihmal etmesin!

Akbank’tan yeni müşterileri sevindirecek çok önemli bir açıklama geldi. İlk kez Axess’li olan müşterilerin farklı sektörlerden yapacakları alışverişlerden toplam 1250 TL hediye puan kazanacakları öğrenildi.



KAMPANYA DETAYLARI

  • Kampanyaya, Akbank bireysel kredi kartı olmayıp 01 Temmuz 2023 –31 Temmuz 2023 tarihleri arasında ilk defa Axess asıl kredi kartı müracaatı gerçekleştiren ve 31 Temmuz 2023 tarihine kadar kartı onaylanan Akbanklılar katılım sağlayabilecek.

  • Müracaatı kabul edilen Akbanklılar, 31 Temmuz 2023 tarihine kadar Juzdan, Akbank Mobil veya SMS ile kampanyaya katılım sağlayabilecek. Bunun yanı sıra, Akbanklılar, 15 Ağustos 2023 tarihine kadar market, akaryakıt ve elektronik sektörlerinde gerçekleştirecekleri her 1.500 TL ve üzeri alışverişe 250 TL, toplam 1.250 TL’ye varan chip-para kazanabilecek.

 Akbank’tan çok önemli açıklama! Akbank müşterileri bunu ihmal etmesin!

  • Juzdan üzerinden kampanyaya katılım sağlamak amacı işe alışverişten önce “Hemen Katıl” butonunu tıklanması gerekecek. Kampanya, profil bölümündeki “Kampanyalarınız” başlığı altında görüntülenmesinin ardından katılım sağlanabilecek.

  • Kısa mesaj ile kampanyaya katılım sağlamak amacı ile, ilk işlemden önce Akbank’ın sistemine kayıtlı olan cep telefonu numarasından "KAZAN" yazıp 4566’ya kısa mesaj göndererek kayıt olmak gerekecek. Kampanyaya, belirtilen SMS, Akbank’ın sistemine ulaştıktan ve Akbank tarafından müşterilerine “kayıt oldunuz” bilgisi iletildikten sonra katılım sağlanmış olunacak. Katılım için gönderilen kısa mesajların, operatörlerin kendi tarifeleri üzerinden ücretlendirilecek.

DAHA FAZLA DETAYLI BİLGİ ALMAK İÇİN TIKLAYINIZ

HSBC’den son dakika duyurusu! HSBC müşterilerini doğrudan ilgilendiriyor!

Vakıfbank mobil kullananların hesabına sürpriz para yatacak! Hemen uygulamaya göz atın!

Ziraat Bankası’ndan bu başvuruyu eksiksiz yapanlara tam 2 bin TL hediye! Son tarih 31 Temmuz!


Geri Dön