30 / 04 / 2024

Akbank'tan dev kampanya! Bunu yapana tam 2 bin TL veriyor! Kaçırmayın!

Akbank'tan dev kampanya! Bunu yapana tam 2 bin TL veriyor! Kaçırmayın!

En çok tercih edilen özel bankalar arasında yer alan Akbank, yeni kampanyası için düğmeye bastı. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara Akbank, bunu yapana tam 2 bin TL verecek.



 

En çok tercih edilen özel bankalar arasında yer alan Akbank müşterilerine hediye gibi yeni bir kampanya başlattı. Konu ile ilgili olarak verilen bilgilere göre, yakınını getiren müşterilerine 2 bin Türk Lirası hediye eden Akbank ayrıca 5 bin liralık başka bir kampanya için de düğmeye bastı.

Peki Akbank'ın kampanyası ile ilgili olarak açıklanan detaylar neler? Akbank 2 bin TL kampanyasının detayları ne? İşte merak edilen soruların yanıtları ve Akbank'ın kaçırılmayacak o fırsatının detayları...

Karar'da yer alan habere göre, en çok tercih edilen bankalar arasında yer alan Akbank, müşterilerine özel fırsatlar sunmayı sürdürüyor. Konu ile ilgili olarak verilen bilgiye göre, yeni bir kampanya için düğmeye basan Akbank, yakınını davet eden müşterilerine 2 bin Türk Lirası verirken, maaşını Akbank'a taşıyanlara da 5 bin Türk Lirası hediye ediyor.

<#ersim2>

AKBANK'TAN SON DAKİKA DAVET ET KAZAN KAMPANYASI

Konu ile ilgili olarak paylaşılan detaylara göre, Akbank müşterisi olanlar, davet kodlarına Akbank Mobil Kampanyalar menüsü üzerinde bulunan "Davet et kazan" kısmından ulaşım sağlayabiliyor. Yine paylaşılan bilgilere göre, her davet kodu kişiye özel şekilde olurken, söz konusu ödül kazanımı da bu kodlar üzerinden takip edilebilecek.

Yine paylaşılan detaylara göre, pek çok kişinin yüzünü güldüren söz konusu bu kampanya dahilinde Akbank'lılar, davet ettikleri yakınlarının ilk kez Akbank müşterisi olması durumunda davet edilen her kişi başına 100 Türk Lirası olacak biçimde toplamda 2 bin Türk Lirası chip-para kazanabilecek.

Ayrıca yine aktarılan son dakika detaylarına göre, 30 Eylül 2023 tarihine kadar SGK emekli maaşını Akbank'a taşıyanlarda, maaş ödemesinin gerçekleştirildiği ayı izleyen ilk ayda davet işlemi yapan Akbanklıya davet ettiği her yakını için 1000 Türk Lirası olacak şekilde toplamda ek 5 bin Türk Lirası chip-para yüklemesi yapılacak.

SSK, Bağkur, 4A, 4B emeklilerine 29 Ekim ikramiyesi ne zaman yatacak? Emekliye 5 bin TL müjdesi!

Erken emeklilikte son dakika! Yaş şartı 56'ya iniyor! 

Eylül 2023 dul-yetim maaşlarında son dakika! Hem yeni hem de zamlı maaşları görenler şok oldu!


Geri Dön