29 / 04 / 2024

Akbank'tan emeklilere bomba haber! Promosyon ödemeleri güncellendi! İşte yeni ücretler

Akbank'tan emeklilere bomba haber! Promosyon ödemeleri güncellendi! İşte yeni ücretler

Emekli promosyon ödemeleri her emeklinin ve emekli olacakların merceği altında. Akbank bu kapsamda geücellediği promosyon ödemelerini duyurdu. İşte Akbank'ın yeni promosyon fiyatları...




Akbank, Türkiye merkezli büyük bir özel bankadır. 1948 yılında kurulmuştur ve varlık bazında Türkiye'nin en büyük bankalarından biridir. Banka, kişisel ve ticari bankacılık, yatırım bankacılığı, sigorta ve varlık yönetimi dahil olmak üzere çok çeşitli finansal hizmetler sunmaktadır.


AKBANK GÜNCEL PROMOSYON TUTARLARINI AÇIKLADI

Akbank emeklileri sevindiren o açıklamayı yaptı. Şubat ayı bitimine gelirken Akbank promosyon ödemelerinde güncellemesini duyurdu. Emekli Sandığı kapsamında emekli olacak vatandaşlar çalışmış olduğu kuruma ya da Emeklilik Hizmetleri Genel Müdürlüğü Kamu Görevlileri Emeklilik Daire Başkanlığına emeklilik dilekçeleri ile beraber başvuru yapabiliyor. Bu bağlamda başvuru ile beraber aylık ve ikramiye ödemelerini de hangi banka üstünden alacağınızı tercih edebilirsiniz.

Akbank tan emeklilere bomba haber! Promosyon ödemeleri güncellendi! İşte yeni ücretler 
SSK ya da Bağ-Kur üstünden emekli olacak vatandaşlar ise e-devlet sistemi üstünden ya da SGK İl ilçe müdürlüklerinden emeklilik başvurusu yapabiliyor. Başvuru işlemlerinde doldurmanız gereken Tahsis, Talep ve Beyan Taahhüt Belgesi üstünden aylığınızı alacağınız bankayı seçebilirsiniz.


Geri Dön