02 / 09 / 2024

Akbank'tan emeklilere eylül ayı sürprizi

Akbank'tan emeklilere eylül ayı sürprizi

Akbank'tan emekli vatandaşlarımıza eylül ayında sürpriz geldi. Akbank tarafından yapılan açıklama birçok emekli vatandaşımızı yakından ilgilendiriyor.



Emekli vatandaşlarımız bankalar tarafından gerçekleştirilen promosyon açıklamalarını yakından takip ediyor... Emekli vatandaşlarımızın takip ettiği bankalar arasında yer alan Akbank'tan da emekli vatandaşlarımıza yönelik eylül ayı promosyon sürprizi geldi. 

EYLÜL AYINA ÖZEL EMEKLİ PROMOSYONLARI GÜNCELLENDİ

Akbank, Eylül ayına özel olarak emekli promosyonlarını güncellediğini duyurdu. Emekli maaşını Akbank’a taşıyan ve üç yıl boyunca maaşını bu bankadan almayı taahhüt eden emekliler, oldukça cazip promosyon ödemelerinden yararlanma fırsatını elde edecek. Bu yeni düzenleme, emeklilerin daha fazla gelir elde etmelerine olanak tanıyor ve bankalar arasındaki rekabeti daha da kızıştırıyor.

PROMOSYONLAR BU ŞEKİLDE

Akbank’ın Eylül ayı için belirlediği promosyon tutarları, emeklinin aylık maaş miktarına göre farklılık gösteriyor. 9.999 TL’ye kadar maaş alan emekliler 6.250 TL promosyon alırken, 10.000 TL ile 14.999 TL arasında maaş alanlar 10.000 TL promosyon kazanacak. 15.000 TL ile 19.999 TL arasında maaş alan emeklilere 12.000 TL, 20.000 TL ve üzerinde maaş alan emeklilere ise 15.000 TL promosyon ödemesi yapılacak.

Bu kampanyadan yararlanmak isteyen emeklilerin, 1 Eylül – 30 Eylül 2024 tarihleri arasında maaşlarını Akbank’a taşımaları ve üç yıl boyunca maaşlarını buradan almayı taahhüt etmeleri gerekiyor. Ancak, bu tarihlerde promosyon taahhüdü bulunan ya da başka bir SGK emekli maaşını Akbank’a taşıyan müşteriler kampanyadan faydalanamayacak.

ÖDEME KOŞULLARI

Akbank, promosyon ödemesi için SGK ile imzalanmış olan "Gelir/Aylık Alanlara Promosyon Ödenmesine İlişkin Protokol" koşullarını uyguluyor. Promosyon ödemeleri, emeklinin 1 aya denk gelen net maaş tutarına göre belirleniyor ve kesintiler çıkarıldıktan sonra kalan tutar üzerinden hesaplanıyor.

Emeklilerin bu promosyondan yalnızca bir kez yararlanabileceği ve promosyon taahhüt süresinin, ödeme miktarının emeklinin hesabına geçmesiyle başladığı belirtiliyor. Bu durum, Akbank’ın sunduğu promosyonun emekliler için ne kadar cazip ve stratejik olduğunu gösteriyor.

Eylül ayı itibarıyla Akbank, emeklilere sunduğu yüksek promosyon ödemeleri ile dikkat çekmeye devam ediyor. Bankaların promosyon yarışında, Akbank’ın sunduğu bu cazip fırsatları değerlendirmek isteyen emeklilerin kampanya koşullarını gözden geçirerek, promosyon başvurularını yapmaları öneriliyor. Özellikle maaşını Akbank’a taşıyan emekliler, bu fırsatı kaçırmamalı.

 

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön