05 / 05 / 2024

Akbank'tan evlenmek isteyenlere müjde gibi kredi! Hayal kurmayın.. krediyi alın hayalinizi gerçekleştirin!

Akbank'tan evlenmek isteyenlere müjde gibi kredi! Hayal kurmayın.. krediyi alın hayalinizi gerçekleştirin!

Akban'ın yaptığı muhteşem kampanyalara bir tanesi daha eklendi ve evlenecek gençlere 100 bin TL tutarında kredi imkanı sağlayacağını duyuruldu. Ekonomik manada gençlere destek olmayı amaçlayan bankanın uyguladığı 3 ay ertelemeli Kampanyanın detayları merak ediliyor.



Ziraat Bankası, 1863 yılında kurulmuş, Türkiye'de bir devlet bankasıdır. Ülke çapında geniş şube ağı ve uluslararası piyasalarda önemli varlığı ile Türkiye'nin en eski ve en büyük bankasıdır.

Banka, bireysel bankacılık, kurumsal bankacılık, yatırım bankacılığı, varlık yönetimi ve sigortacılık gibi çok çeşitli finansal hizmetler sunmaktadır. Türkiye'de ve yurt dışında kişi, işletme ve kurumlara hizmet vermektedir.

Ziraat Bankası, Türk tarımının ve kırsalının kalkınmasına katkı sağlamakta ve çeşitli finansman programları ile bu sektörleri desteklemeye devam etmektedir. Ayrıca altyapı projeleri, sanayi ve ticaret için finansman sağlayarak Türkiye'nin ekonomik büyümesini ve kalkınmasını desteklemede aktif olarak yer almaktadır.

Genel olarak Ziraat Bankası, güçlü bir şekilde ülkenin ekonomik büyümesini ve kalkınmasını desteklemeye odaklanan Türk bankacılık sektöründe önemli bir oyuncudur.

Akbank tan evlenmek isteyenlere müjde gibi kredi! Hayal kurmayın.. krediyi alın hayalinizi gerçekleştirin!

AKBANK EVLİLİK HAYALİ KURAN GENÇLERE MÜJDEYİ VERDİ

Akbank vesilesi ile yapılan kampanya ile beraber evlilik düşünen mutlu çiftlere müjdeli haber geldi. Yaz mevsiminin yaklaşmasıyla beraber düğünlerde yükseliş beklenirken birçoğu çiftin maddiyatı bu duruma uygun değil. Evlenecek vatandaşlara Akbank'tan düğün kredi paketi ilan edildi.

Akbank aracılığı ile ilan edilen kredi kampanyası ile beraber bir müjde daha ilan edildi. Krediyi 3 ay ertelemeli olarak müşterisine arz edecek. Evlilik düşünen çiftler dilemesi halinde krediyi ödemeye 3 ay sonra başlayacak.

Ülkemizde yaşanan enflasyon ve ekonomik sıkıntılar sebebiyle her geçtiğimiz gün yükselen evlenme masrafı ve maaliyeti gençlere zor dönemler yaşatmayı sürdürüyor. Fakat Akbank vesilesi ile yapılan açıklama ile beraber gençlere yardım eli uzatıldı. Uygulanan kampanya ile beraber başvuru koşulları ve başvuru ayrıntıları merak konusu oldu.

Akbank'tan evlenmek isteyenlere müjde gibi kredi! Hayal kurmayın.. krediyi alın hayalinizi gerçekleştirin!


Geri Dön