15 / 05 / 2024

Akbank'tan gece yarısı flaş haber geldi... Akbank müşterileri hemen önce bakmalı

Akbank'tan gece yarısı flaş haber geldi... Akbank müşterileri hemen önce bakmalı

Bankaların emekli promosyonları merak ediliyor. Kampanya sıklığıyla bilinen Akbank'ın da emekli promosyonu çok merak edilenler arasında. Akbank'tan emekli promosyonu hakkında önemli bilgilendirme geldi.



Akbank tarafından müşterilerinin hizmetine çok sayıda hizmet sunuluyor. Kampanyalarını bol yapan Akbank'ın emekli promosyonu konusunda nasıl bir tavır alacağı da merak ediliyordu. Akbank'ın yapacağı hamle çok geçmeden belli oldu. 

Akbank, SGK emekli maaşını Akbank'tan alan müşterilerine yönelik 01 Mart – 30 Nisan 2023 tarihleri arasında geçerli olan bir kampanya başlattı. Kampanya kapsamında SSK, Bağkur veya Emekli Sandığı emekli maaşını Akbank'a taşıyan müşteriler, 3 yıl boyunca maaşlarını Akbank'tan almayı taahhüt etmeleri halinde 7.000 TL'ye kadar promosyon fırsatından yararlanabilecekler.

Ayrıca, kampanya dönemi içerisinde ilk kez Axess veya Wings sahibi olacak SGK emeklileri de 12 ay boyunca tek seferde veya toplamda her ay en az 1.000 TL harcama sözü vererek 1.500 TL chip- para kazanacaklar. Bu şekilde toplamda 8.500 TL'ye kadar ödül fırsatı sunulacak.


Geri Dön