04 / 05 / 2024

Akbank'tan kırmızı kodlu açıklama! 50 bin TL duyurusu yapıldı, acil bakın

Akbank'tan kırmızı kodlu açıklama! 50 bin TL duyurusu yapıldı, acil bakın

Akbank tarafından müşterilerine çok önemli bir gelişmenin duyurusu yapıldı. Gelin detaylara birlikte bakalım...



Akbank’ta 50 bin TL ve üzerinde ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunmak isteyenler bu ay içerisinde yapacakları başvurularında avantajlı faiz oranlarından yararlanabilecek.

Acil nakit kredisine başvurmak isteyenler başvurularını uygulama üzerinden anında yapabilecek. Hızlı bir şekilde yapılan başvurulara hemen hemen aynı hızda geri dönülmektedir. Cep telefonunuza indirmiş olduğunuz, Akbank Direkt uygulamasına giriş yapabilmeniz için Akbank müşterisi olması gerekiyor.

Akbank, SMS kredi başvurusu yapmak istiyorsanız, cep telefonunuzun mesaj kısmına kredi yazıp boşluk bırakıp, kimlik numaranızı yazarak bu mesajı 4425 numarasına göndermeniz gerekecek. Akbank, SMS ile ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunarak, kredi politikalarına uygun olan tüm vatandaşlar için yapılacak olan işlemlerde belirtilen şartlara uygun olan vatandaşlara 36 ay vadeli ihtiyaç kredisi imkanı sağlanacaktır.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön