04 / 05 / 2024

Akbank'tan kırmızı kodlu açıklama! 50 bin TL duyurusu yapıldı, acil bakın

Akbank'tan kırmızı kodlu açıklama! 50 bin TL duyurusu yapıldı, acil bakın

Akbank tarafından müşterilerine çok önemli bir gelişmenin duyurusu yapıldı. Gelin detaylara birlikte bakalım...



SMS dışında da Akbank Direkt uygulaması ile de ihtiyaç kredisi kullanabilirsiniz. Bütün vatandaşlar, kredi kullanabilecek olmaları halinde (Kredi notu uygun olanlar) başvuruda bulunabilecek.

AKBANK SAYFASINDA DETAYLARA YER VERİLDİ

Krediyle ilgili Akbank sayfasında şu detaylara yer verildi: 

Tüm isteklerinizi kolayca karşılayın diye kişiye özel ödeme planlı İhtiyaç Kredisi ile her zaman yanınızdayız.

Uygun ihtiyaç kredisi seçenekleri ile isterseniz düğün masraflarınızı karşılayabilir, eşyalarınızı yenileyebilir veya kendiniz için güzel bir tatil planlayabilirsiniz. Acil nakit ihtiyaçlarınız için uygun faiz oranları ve uzun vadeli tüketici kredisi ile hayatınızı kolaylaştırın.

Uygun ihtiyaç kredisi avantajlarından Akbank müşterisi olmasanız bile kolayca yararlanabilirsiniz. Size uygun ihtiyaç kredisi ve ihtiyaç kredisi faiz oranları ile isteklerinizi hemen gerçekleştirmenin keyfini çıkarın!

İhtiyaç kredisi hesaplama işlemleri gözünüzü korkutmasın. Kullanacağınız ihtiyaç kredisi ile ilgili kredi faizi, kredi ödeme tutarı, kredi vade tutarı gibi bilgileri öğrenmek ve örnek ödeme planınızı oluşturmak için Kredi Hesaplama Aracı’nı kullanabilirsiniz.

Kredi başvurusu ve kredi çekme için birden çok yolunuz var. Tek bir tıkla webden kredi başvurusu yapabileceğiniz gibi, cep telefonunuzdan veya size en yakın Akbank Şubesinden ihtiyaç kredisi başvurusunu gerçekleştirebilirsiniz.

Akbank Direkt ile internetinizin olduğu her yerden, dilediğiniz an ihtiyaç kredisi başvurunuzu yapmanız mümkün!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön