30 / 04 / 2024

Akbank'tan vatandaşın zamlardan dert yandığı alanda müthiş kampanya. Yüzde 30 indirim olacak

 Akbank'tan vatandaşın zamlardan dert yandığı alanda müthiş kampanya. Yüzde 30 indirim olacak

Akbank'tan özellikle İstanbul'da vatandaşların ciddi anlamda zamlardan dolayı sıkıntı duyduğu bir konuda hazırladığı kampanya herkesi heyecanlandırdı.



Akbank tarafından vatandaşlara yönelik yeni kampanyalar düzenlenmeye devam ediliyor. Bankalar tarafından hızla kampanyalar açıklanmaya devam ederken, Akbank da özellikle İstanbul'da vatandaşların ciddi anlamda sıkıntı duyduğu bir konu hakkında başlattığı çok önemli kampanyayı duyurdu. 

AKBANK TARAFINDAN KONU HAKINDA AÇIKLAMA

Akbank tarafından kampanya hakkında yapılan açıklamada, "Akbank VISA logolu tüm temassız kartlar ile İstanbul’da toplu ulaşımda kart kabulü yapılan harcamalarda %30 indirim kazanabilirsin!

Kampanyaya katılmak için ilk harcamadan önce Juzdan'dan ya da Akbank Mobil’den "Hemen Katıl" butonuna tıklayabilir veya "ISTANBUL" yazip 4566'ya SMS gönderebilirsiniz" ifadelerine yer verildi.

KAMPANYA DETAYLARI DA DUYURULDU

Ayrıca Akbank tarafından kampanya detaylarına ilişkin de duyuru yapıldı. İşte Akbank tarafından yapılan duyurunun detayları... 

Kampanya 9 - 30 Eylül 2023 tarihleri arasında geçerlidir.
Kampanyadan 9-14 Eylül 2023 tarihleri arasında katılım sağlamış olanlar faydalanacaktır.
Kampanya İstanbul’da geçerlidir. Kampanya kapsamında Akbank VISA logolu tüm temassız kartlar ile İstanbul’da toplu ulaşımda kart kabulü yapılan noktalarda yapılan işlemlerde %30 indirim sağlanacaktır.
Kampanyadan faydalanmaya başlamak için, ilk işlemden önce Juzdan'dan "Hemen Katıl" butonuna tıklayarak kampanyaya kayıt olması gerekmektedir. Juzdan ile katılımda, kampanyanın profil alanındaki "Kampanyalarınız" başlığı altında görünmesinden sonra kampanyaya katılım sağlanır.

EN FAZLA 240 TL İNDİRİM KAZANABİLECEKSİNİZ 

Juzdan, Akbank Mobil veya SMS ile kayıt olmayan kart sahiplerinin harcamaları kampanya kapsamında değerlendirilmeyecektir.
Kampanya müşteri bazındadır. Bir müşteri kampanya kapsamında en fazla 240 TL indirim kazanabilir.
Kampanyadan tüm Akbank VISA logolu temassız kart sahipleri yararlanabilecektir. Diğer müşterilerimiz için kampanya geçerli değildir.
Aynı gün aynı iş yerinden yapılan yalnızca 30 TL ve üzeri tüm işlemler kampanyaya dahildir.
Temassız kartınızı toplu ulaşımda kullandığınızda geçerli olacak ücret tek kullanımlık bilet fiyatı ve hatta göre uygulanacak sınırlı kullanım bilet ücreti tarifeleri üzerinden belirlenmektedir.
Kampanya kazanımı olan ödüllerin yükleme anında kart ve kartın bağlı olduğu hesabın açık olması gerekmektedir.

KATILIM İÇİN ATILAN SMS'LER ÜCRETLENDİRİLECEK 

Katılım için gönderilen SMS'ler; operatörlerin kendi tarifeleri üzerinden ücretlendirilir.
İptal ve iade işlemlerinde kazanılan ödül tutarı geri alınacaktır.
Akbank T.A.Ş., kampanyayı durdurma değiştirme ve iptal hakkını her zaman saklı tutar.
Kampanyanın yürütülmesinden Visa ve iştiraklerinin katılımcılara karşı herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır ve hizmetin verilmesi sırasında yaşanabilecek teknik, lojistik ya da operasyonel sorun ve aksaklılardan Visa ve iştirakleri sorumlu değildir.

 


Geri Dön