28 / 04 / 2024

Akbatı Restaurantlar Meydanında 10 sene kira garantisi!

Akbatı Restaurantlar Meydanında 10 sene kira garantisi!

Restaurantlar Meydanında bulunan 7 dükkandan 5i sahiplerini buldu. Akiş Gayrimenkul Yatırımı A.Ş. ayrıca, dükkan sahibi olmak isteyen yatırımcılara 10 sene kira garantisi sağlıyor...



Ağustos 2011de faaliyete geçecek olan Akbatı Alışveriş ve Yaşam Merkezi ile bir bütün oluşturacak Restaurantlar Meydanı,  ziyaretçilerine ayrıcalık, yatırımcılarına ise 10 sene kira garantisi sağlıyor.

Esenyurt-Bahçeşehirde Akiş Gayrimenkul Yatırımı A.Ş. tarafından yapımı süren ve birçok markaya ev sahipliği yapacak olan Akbatı Alışveriş ve Yaşam Merkezi ile bölgede bir ilke imza atılırken, alışveriş merkezine en yakın noktada bulunan Restaurantlar Meydanı ile de alışılmışın dışında bir atmosfer amaçlanıyor.

Şık cafe ve restaurantlarıyla Akbatı Alışveriş ve Yaşam Merkezinin önemli geçiş noktalarından  biri olan Restaurantlar Meydanının bir çok kişinin ortak buluşma noktası olması planlanıyor. Açık hava alanlarıyla ayrı bir değere sahip bu cafe ve restaurantların, üst düzey markalar arasından seçilmiş hazır kiracıları ile de yatırımcılara hızlı ve kolay bir geri dönüşüm sağlayacağı düşünülüyor..

Restaurantlar Meydanı yatırımcıların da ilgi odağı oldu

Şu ana kadar yatırımcılar tarafından büyük ilgi gören Restaurantlar Meydanında bulunan 7 dükkandan 5i sahiplerini buldu. Akiş Gayrimenkul Yatırımı A.Ş. ayrıca, dükkan sahibi olmak isteyen yatırımcılara 10 sene kira garantisi sağlıyor. Bu çerçevede bugün satın aldığınız dükkanınız için 10 senelik getiriniz garanti altına alınmış oluyor.

Bu yılın Ağustos ayında kapılarını açacak olan Akbatı Alışveriş ve Yaşam Merkezi projesi, 200e yakın mağazayı içerisinde barındıracak olan 4 kata yayılmış alışveriş merkezi ve üzerinde 2 blok halinde yükselen 348 adet rezidanstan oluşuyor. Sunduğu yaşam standartları ve sahip olduğu özellikler ile bölgede bir ilk olma özelliğini taşıyan projeye ilgi büyük Şu ana kadar rezidans satışlarının %80i tamamlanmış durumda. Alışveriş merkezi içerisinde bulunan 200e yakın mağazanın ise %90a yakın kiralaması gerçekleştirildi.

Akbatı Alışveriş ve Yaşam Merkezi Esenyurtun Bahçeşehir Bölgesinde bulunuyor. 50.838 m2lik arsa üzerinde yer alan AKBATI, alışveriş merkezi ve rezidanslarıyla kalite ve konfor anlayışını en üst seviyelere taşıyacak bir yaşam merkezi olarak tasarlanmıştır. 242.000 m2 inşaat alanına sahip olan Akbatı Alışveriş ve Yaşam Merkezinde 63.500 m2 net kiralanabilir alan; 200e yakın mağaza, 9 sinema salonu, dünya mutfaklarını buluşturan restoranlar, çocuk oyun, eğitim alanları ve 5.000 kişi kapasiteli bir festival alanı yer almaktadır. Proje, 4 katlı alışveriş merkezi üzerinde bulunan 21 katlı Mavi Kule ve 11 katlı Yeşil Kulede 1+1 den 4,5+1 e kadar uzanan düz dairelerin yanı sıra loft, teraslı,  penthouse ve dubleks daire seçenekleri de mevcuttur. AVM içinde yer alacak olan mağazalar kiralanacaktır. Proje kapsamında yaklaşık 220 milyon dolar civarında yatırım planlanmaktadır. Akbatı Residencesta yaşam Aralık 2011de başlayacaktır. Proje kapsamında yer alan Akbatı Alışveriş ve Yaşam Merkezi ise konutların tesliminden 3 ay önce Ağustos 2011de kapılarını açacaktır.

 

www.akbati.com
0212 444 1 422


Ebru Duman/Emlakkulisi.com

Geri Dön