27 / 04 / 2024

Akçaabat Millet Bahçesi açıldı!

Akçaabat Millet Bahçesi açıldı!

Trabzon’un Akçaabat ilçesinde hayata geçirilen Millet Bahçesi, 5 Haziran Dünya Çevre Günü’nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla hizmete açıldı.



Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın tüm Türkiye'de birçok noktada hayata geçirilmesini istediği millet bahçeleri, birbiri ardına tamamlanıyor. Trabzon Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan,  Ankara  AKM Millet Bahçesi'nden katıldığı programla, aralarında Trabzon’un da yer aldığı 9 ayrı şehirde eş zamanlı açılış gerçekleştirdi. 81 şehirde 81 milyon metrekare millet bahçesi projesinde dev bir adım atılırken, Cumhurbaşkanı Erdoğan video konferans yöntemiyle aynı anda 10 millet bahçesinin açılışını gerçekleştirdi.

AÇILIŞA TAM KADRO KATILIM SAĞLANDI

Akçaabat Millet Bahçesi’nin açılışına; Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, AK Parti Trabzon Milletvekilleri Muhammet Balta, Adnan Günnar, Bahar Ayvazoğlu, Salih Cora, Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, AK Parti İl Başkanı Haydar Revi, Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta,  TOKİ  yetkilileri ve çok sayıda vatandaş katılım gösterdi.

VALİ USTAOĞLU TEŞEKKÜRLERİNİ SUNDU

Açışta konuşan ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’a teşekkürlerini sunan Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu "23 bin metrekare alanda Akçaabat Millet Bahçesi’nin açılışını gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Milletvekillerimizle, Büyükşehir Belediye Başkanımızla, Akçaabat Belediye Başkanımızla beraberiz. Trabzon halkının şükranlarını arz ediyoruz" şeklinde konuştu.

TRABZONLU HEMŞEHRİLERİME HAYIRLI OLSUN

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da tüm katılımcılara selamlarını ileterek “Akçaabat Millet Bahçesi denizi üstten seyreden teraslara sahip. Denizin kenarında olması çok güzel. Karadeniz'i adeta tepeden izleyen bir millet bahçesi. Tüm Akçaabatlı ve Trabzonlu hemşehrilerime hayırlı olsun. Buranın yanı sıra Hüseyin Avni Aker'in olduğu alanda da millet bahçesi yapıyoruz. Trabzon böylece çok daha büyük ve farklı bir millet bahçesine kavuşmuş olacak" dedi.
 

Millet bahçesi projeleri 10 soruda tüm detaylarıyla!


Geri Dön