04 / 05 / 2024

Akçaabat Millet Bahçesi'nde son durum ne?

Akçaabat Millet Bahçesi'nde son durum ne?

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Akçaabat’ta inşaatı süren projeleri yerinde inceledi.



Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, gün boyu yürüttüğü temaslardan sonra Trabzon Akçaabat’ta hayata geçirilen projelerin son durumları ile ilgili Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim’den bazı bilgiler aldı.
 
Trabzon Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, Başkan Zorluoğlu, ilk olarak Akçaabat Ortamahalle Konukevi inşaatını denetledi. Proje kontrolörleri ile konuşan Zorluoğlu “Konukevimizin esas kısımları yapılmış ama şimdiden sonrası çok önemli. Buraya ciddi oranda kaynak aktardık. Proje tamamlandığında Büyükşehir Belediyesinin hassasiyetini, estetik anlayışını yansıtmalı. Bu konuda sizden özel ilgi istiyorum”dedi. Akçaabat’ta inşaatı devam eden ‘Millet Bahçesi’nde de incelemeler yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu,  TOKİ  yetkilileri ile konuştu.
 
Başkan Zorluoğlu incelemelerden sonra Trabzon Akçaabat’ta bulunan sivil toplum örgütleri temsilcileri ve kanaat önderleri ile yemekte bir araya geldi. Yönetim anlayışlarını istişare üzerine kurduklarını dile getiren Zorluoğlu “Şehrin ve ilçelerin sorunlarını çözme noktasında her zaman ben değil biz anlayışıyla hareket ediyoruz. Bu doğrultuda sizlerin fikirleri ve tecrübeleri bizler için son derece önemli. Hepimizin tek bir amacı var o da Trabzon’un daha yaşanılabilir bir kent olması” dedi.


Geri Dön