05 / 05 / 2024

Akcor Prihoda havayı renkli kumaşla dağıtıyor!

Akcor Prihoda havayı renkli kumaşla dağıtıyor!

Akcor Havalandırma Sistemlerinin sunduğu tekstil hava dağıtım sistemi Prihoda, havalandırma, ısıtma, soğutma veya filtreleme üniteleriyle mekanlarda belirli noktalara hava dağıtımı sağlıyor



 

Geniş alanlarda kullanım kolaylığı sağlayan Prihoda Tekstil Hava Dağıtım Sistemleri, farklı renk seçenekleri bulunan kumaş kanallarla estetik görünüm sağlarken, kapalı ortamlarda bakterilerin oluşmasını önlüyor.

Akcor Havalandırma Sistemleri güvencesiyle farklı avantajlar sunan Prihoda, özellikle gıda, kozmetik, laboratuar ve ilaç üretiminin yapıldığı kapalı alanlarda solunan havanın kalitesini yükseltiyor. Anti bakteriyel kumaştan üretilen Prihoda kumaş kanallar, yoğuşmayı önleyen yüzeyiyle bakterilerin oluşmasını engelliyor ve hava kalitesini artırıyor. Sekiz farklı renkte standart olarak üretilen özel kumaşların temizliği de çok kolay. Seçilen kumaşın yıkama talimatına göre endüstriyel makinelerde yıkanması sonucu hijyen sağlanıyor. Prihoda tekstil hava dağıtım sistemlerinin hijyen sağlaması gıda, kimya firmalarının tercih sebebi oluyor. Türkiyede ise bu sistem Sütaş, Ülker ve Bayer firmalarında uygulanıyor.

Prihoda kumaş kanalları, diğer kanallardan ayıran en önemli özellikse, kanalın tüm yüzeyinde binlerce milimetrik deliklerden hava akımını sağlaması ve dolayısıyla temiz havanın çok yönlü olarak ortama taşınması. Bu delikler ile yüksek hava, düşük hızlarda dağıtılıyor, ısıtma ve soğutma olarak iki yönlü hava dağıtarak konfor sağlıyor.

Prihoda, iç ortamlara estetik değer katıyor!

Mimariye uygun olarak farklı renk ve şekillerde üretilebilen Prihoda, sekiz farklı renk seçeneği sunarken, özel isteğe göre tüm renklerde de üretebiliyor. Kullanım alanlarına estetik kazandıran Prihoda, farklı modelleri, üfleme yöntemleri, renk ve kumaş çeşitleri, yangın sınıfları ve özel uygulamalarıyla iç mekanlarda kullanılıyor. İç mekanlarda kullanılan kumaş kanalların ağırlıklarının hafif olması bina yüklerini azaltıyor, doğal afet durumunda hasar verici bir tehlike oluşturmuyor.

Kumaş kanallar, montaj aşamasında da pratik çözümler sunarken kısa sürede uygulanabiliyor. Bu sayede tüketicinin ilk yatırım maliyetlerini de düşürüyor.

Prihoda Markası Türkiye Distribütörlüğü, Akcor Havalandırma Sistemleri ve Teknolojik Ürünler San. Ve Tic. A.Ş. tarafından yapılıyor.

 


Geri Dön