14 / 08 / 2024

Akfen GYO'nun toplam portföy değeri artarak 689 milyon Euro'ya kadar çıktı!

Akfen GYO'nun toplam portföy değeri artarak 689 milyon Euro'ya kadar çıktı!

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın (Akfen GYO) toplam portföy değeri 6 ayda yüzde 20 yükselerek 689 milyon Euro'ya kadar ulaştı.



Smart Kurumsal Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık AŞ tarafından firma portföyüne yönelik hazırlanan ara dönem gayrimenkul değerleme raporları ile beraber Akfen GYO'nun varlıklarının toplam değeri 24 milyar lirayı geçtiği belirtildi.

Akfen GYO Genel Müdürü Ece Demirpençe, portföylerinin değerinin, stratejik yatırımları ve gayrimenkul sektöründeki güçlü duruşları sayesinde önemli bir artış gösterdiğini kaydetti ve sözlerine ekledi: "Portföyümüzü çeşitlendirerek, yatırım risklerimizi minimize ediyor ve farklı segmentlerde yatırım yaparak daha dengeli bir yapı oluşturuyoruz. Yatırımcılarımıza en yüksek getiriyi sağlamak için çalışmaya devam edeceğiz" diye ifade etti.

Akfen GYO nun toplam portföy değeri artarak 689 milyon Euro ya kadar çıktı!

FİRMANIN DEĞERLEMESİ YAPILAN VARLIKLAR

Şirketin portföyünde yer alan varlıklar şu şekilde sıralanıyor: Bodrum Loft, Hadımköy Fabrika, Ibis Otel Adana, Ibis Otel  Ankara  Havalimanı, Ibis Otel Bursa, Ibis Otel Esenyurt, Ibis Otel Eskişehir, Ibis Otel İzmir, Ibis Otel Tuzla, Isparta Öğrenci Yurdu, Kıyıkışlacık Projesi, Kütahya Öğrenci Yurdu, Novotel Bosphorus Karaköy İstanbul, Novotel Trabzon, Novotel ve Ibis Otel Gaziantep, Novotel ve Ibis Otel Kayseri, Novotel ve Ibis Otel Zeytinburnu, Söğütlüçeşme Projesi ve Yalıkavak Villa Projesi.

Akfen GYO, yılın ilk 3 ayında 182 milyon TL kira geliri elde etti!

Tuzla Novotel geliyor! Akfen GYO'dan Tuzla'ya 4 yıldızlı yeni otel!

Akfen GYO Loft Iasos projesi için düğmeye basıldı! Yapı ruhsatları alındı!

Akfen GYO Bodrum Loft, Söğütlüçeşme Projesi ve Yalıkavak projelerinin değeri 5.3 milyar TL!


Geri Dön