23 / 07 / 2024

Akfırat Kuğu Evlerinde 1 milyon 250 bin TL'ye! Hemen teslim!

Akfırat Kuğu Evlerinde 1 milyon 250 bin TL'ye! Hemen teslim!

Akfırat Kuğu Evlerinde şuanda sadece Cascobella isimli A tipi villaların satışı devam ediyor. 355 metrekare kullanım alanına sahip olan bu villaların fiyatı ise 1 milyon 250 bin TLden başlıyor




 Bautek A.Ş. tarafından Akfıratta hayata geçirilen Kuğu Evlerinde 3 yıldan buyana yaşam devam ediyor. Projede şuanda son 6 adet villanın satışı yapılıyor.

3 katlı 98 villadan meydana gelen Kuğu Evleri, 95 bin metrekare alan üzerinde hayat buluyor. Projedeki villalar A, B, C ve D olmak üzere 4 ayrı bölüme ayrılıyor.

Kuğu Evlerinde A tipi villaların ismi Cascobella, B tipi villaların ismi Coscoluna, C tipi villaların ismi Coscosaya ve D tipi villaların ismi ise Coscodiva olarak belirlendi.

Projede şuanda sadece Cascobella isimli A tipi villaların satışı devam ediyor. 355 metrekare kullanım alanına sahip olan bu villaların fiyatı ise 1 milyon 250 bin TLden başlıyor.

Akfırat Kuğu Evlerinde daire sahibi olmak isteyen alıcılar minimum yüzde 10 peşinat veriyor. Kalan tutar için ise cazip faiz oranları ile vade imkanı sunuluyor.

Projenin alıcılarına sunduğu sosyal alternatifler arasında; yüzme havuzu, çocuk havuzu, fitness center, sauna, cafe - restaurant, basketbol sahası, tenis kortu, oyun odaları yer alıyor.

Kuğu Evlerinin özellikleri arasında ise; tüm odalarda kanal sistemli kumandalı klimalar, Fransız tipi şömine, alternatifli kapı ve mutfak modelleri, lamine parkeler, ankastre ürünler, hırsız ve yangın alarmı mevcut.

0216 677 11 40

www.kuguevleri.com

[email protected]


İclal Süzgün/Emlakkulisi.com

Geri Dön