07 / 05 / 2024

Akıllı binalar BEST13 fuarında tanıtılacak!

Akıllı binalar BEST13 fuarında tanıtılacak!

BEST13, bina otomasyonu, güvenlik teknolojileri, ses-ışık-görüntü sistemleri, elektroteknik ve akıllı şehirler alanında faaliyet gösteren tüm firmalar için ideal bir platform sunacakBEST13, 26-29 Eylül tarihleri arasında CNR Expo'da düzenlenecek...



Bina elektronik sistem teknolojileri alanında sektörün beklentilerini karşılamaya hazırlanan BEST13, bina otomasyonu, yangın güvenliği, güvenlik teknolojileri, aydınlatma teknolojileri, iklimlendirme teknolojileri, veri iletişimi, ses-ışık-görüntü sistemleri, elektroteknik ve akıllı şehirler alanında faaliyet gösteren tüm firmalar için ideal bir platform sunacak. Fuarda bu yıl yeniden, teknolojik binalara dair en yeni sistem ve teknolojiler ile teknolojik sistemlerin işlerliğini sağlayan, tek başına akıllı olarak anılmayan fakat akıllı sistemler için olmazsa olmaz diye adlandırılan ürünler de yer alacak. Fuar aynı zamanda birçok yerli ve yabancı profesyonel, karar verici, üretici, akademisyen, danışman, mühendis, mimar, taahhüt ve yatırım firması için buluşma noktası olacak.
Bileşim Yayıncılık, Fuarcılık ve Tanıtım Hizmetleri Proje Koordinatörü Yasemin Işcan; "BEST13 Fuarı, tüm katılımcı firmaların ve ziyaretçilerin hedef kitlesi ile buluşabileceği kapsamlı bir teknoloji zirvesi niteliği taşıyor. Bina elektronik sistem teknolojileri ile ilgili son gelişmeler, fuar sırasında düzenlenecek panel, seminer ve eğitimlerle, alanında uzman akademisyen, sektör duayenleri ve şirketler tarafından ele alınacak. BE5T13 Fuarı Zirveler Programı'nda ilk gün "Geleceğin Şehirleri Zirvesi" kapsamında, çevre dostu yeşil binalar konusunda toplumsal farkındalığı arttırmak ve inşaat sektörünü bu ilkeler doğrultusunda üretim yapmaya teşvik etmek amacıyla, Çevreci ve Yeşil Binalar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Dr.
Duygu Erten moderatörlüğünde "Çevreci Binalar ve Sertifikasyonlar Paneli" gerçekleştirilecek. İkinci gün "Enerji Verimliliği ve Yönetimi Zirvesi" kapsamında aydınlatmanın enerji verimliliği çalışmalarındaki rolüne dikkat çekmek amacıyla Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Yenilenebilir Enerji Genel Müdürlüğü, Genel Müdür Yardımcısı Erdal Çalıkoğlu moderatörlüğünde "Enerji Verimliliğinde Aydınlatma" paneli düzenlenecek.
Fuarın üçüncü gününde ise " Otel Teknolojileri Zirvesi" kapsamında Elektrik Tesisat Mühendisleri Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Galip Cansever moderatörlüğünde"Akıllı Şebekeler ve Enerji Verimliliği Paneli", EUROSOLAR Türkiye Başkanı Prof. Dr. Tanay Sıdkı Uyar'ın konuşmacı olarak yer alacağı "Yüzde 100 Yenilenebilir Enerji Mümkün" semineri ve uzman birçok konuşmacının yer alacağı "Yıldırımdan Korunma ve Topraklama Derneği Etkinliği", "Türkiye Yangından Korunma Etkinliği", "Elektrik Tesisat Mühendisleri Demeği Etkinliği" gerçekleştirilecek.


Ankara Başkent

Geri Dön