19 / 05 / 2024

best 13 fuarı

best 13 fuarı

BEST13, bina otomasyonu, güvenlik teknolojileri, ses-ışık-görüntü sistemleri, elektroteknik ve akıllı şehirler alanında faaliyet gösteren tüm firmalar için ideal bir platform sunacakBEST13, 26-29 Eylül tarihleri arasında CNR Expo'da düzenlenecek...

22. Uluslararası İran Yapı-İnşaat Fuarı 13-16 Ağustos'ta! 

22. Uluslararası İran Yapı-İnşaat Fuarı 13-16 Ağustos 2022 tarihleri arasında Tahran'da IRAN CONFAIR'de gerçekleştirilecek. 

14. Gayrimenkul Fuarı 28-29 Mayıs'ta!

13 yıldır gerçekleştirilen Gayrimenkul Fuarı'nın 2022 tarihi belli oldu. 14. Gayrimenkul Fuarı 28-29 Mayıs tarihlerinde İstanbul Bosphorus Hilton'da gerçekleştirilecek.

Bayim Olur musun Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı 10-13 Ekim'de!

İlk ve tek franchising fuarı olan "Bayim Olur musun Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı" İstanbul'da 10-13 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek.

BOSS4 Gayrimenkul MÜSİAD Hessen Fuarı'na katılacak!

BOSS4 Gayrimenkul, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) tarafından Almanya’nın Frankfurt kentinde 13-14 Nisan 2019 tarihleri arasında düzenlenecek olan Müsiad Hessen Fuarı'na katılacak.

Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesi'ne ziyaretçi akını!

13'üncü düzenlenen Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesi'ni iki günde 7 bin kişi ziyaret etti. 65 firmanın 400'den fazla proje ile katıldığı fuarda 250 milyon dolarlık satış planlanıyor.

Univa, Arap-Türk Gayrimenkul Fuarı’nda!

Erkanlı Holding’in hayata geçirdiği “Univa Öğrenci Evleri”, 23-24 Mart tarihleri arasında İstanbul’da düzenlenecek olan “13. Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesi”ne katılacak...

13.Gayrimenkul Fuarı 23 Mart'ta başlıyor!

Türk gayrimenkul sektörü ile Körfez bölgesinden yatırımcıları, acenteleri ve bireysel alıcıları buluşturan 13.Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesi 23 Mart'ta kapılarını ziyaretçilerine açacak. 

Sur Yapı projeleriyle Arap Türk Gayrimenkul Fuarı’nda!

Özel sektörün en büyük gayrimenkul portföyüne sahip firması Sur Yapı, 23 – 24 Mart tarihlerinde İstanbul Hilton Convention Center’da düzenlenecek olan ‘13. Gayrimenkul Fuarı ve Arap – Türk Zirvesi’ne katılıyor.

13. Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesi öncesi basın toplantısı 6 Mart'ta!

Türk gayrimenkul sektörü ile Körfez bölgesinden yatırımcıları ve bireysel alıcıları buluşturacak olan 13'üncü Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesi öncesinde basın toplantısı düzenleniyor. 

13. Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesi 23-24 Mart'ta!

13. Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesi'ne konut alımında vatandaşlık şartlarının kolaylaştırılmasının etkisi ile bu sene daha büyük katılım bekleniyor. 

13. Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesi 23-24 Mart 2019'da!

13. Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesi 23-24 Mart 2019'da Hilton Convention Centar'da gerçekleştirilecek.

13. Gayrimenkul Fuarı Arap Türk Zirvesi 23 Mart'ta!

12 senedir düzenlenen Gayrimenkul Fuarı Arap Türk Zirvesi'nin 13'üncüsü 23 Mart ve 24 Mart  tarihleri arasında düzenlenecek. 13. Gayrimenkul Fuarı Arap Türk Zirvesi Hilton Convention Center'de yapılacak. 

CNR Emlak Fuarı 13 Aralık'ta başlıyor!

Türk gayrimenkul sektörünün ilk ve tek uluslararası fuarı CNR Emlak  6. Gayrimenkul Yatırımları, Projeleri Ve Finansmanı Fuarı, 13-16 Aralık 2018 tarihleri arasında CNR Expo Yeşilköy'de kapılarını açacak. 

best 13 fuarı Haberi

best 13 fuarı
Bina elektronik sistem teknolojileri alanında sektörün beklentilerini karşılamaya hazırlanan BEST13, bina otomasyonu, yangın güvenliği, güvenlik teknolojileri, aydınlatma teknolojileri, iklimlendirme teknolojileri, veri iletişimi, ses-ışık-görüntü sistemleri, elektroteknik ve akıllı şehirler alanında faaliyet gösteren tüm firmalar için ideal bir platform sunacak. Fuarda bu yıl yeniden, teknolojik binalara dair en yeni sistem ve teknolojiler ile teknolojik sistemlerin işlerliğini sağlayan, tek başına akıllı olarak anılmayan fakat akıllı sistemler için olmazsa olmaz diye adlandırılan ürünler de yer alacak. Fuar aynı zamanda birçok yerli ve yabancı profesyonel, karar verici, üretici, akademisyen, danışman, mühendis, mimar, taahhüt ve yatırım firması için buluşma noktası olacak.
Bileşim Yayıncılık, Fuarcılık ve Tanıtım Hizmetleri Proje Koordinatörü Yasemin Işcan; "BEST13 Fuarı, tüm katılımcı firmaların ve ziyaretçilerin hedef kitlesi ile buluşabileceği kapsamlı bir teknoloji zirvesi...