02 / 05 / 2024

Akıllı ev aksesuarları yaşamı kolaylaştırıyor

Akıllı ev aksesuarları yaşamı kolaylaştırıyor

Ikea firmasının sırf bu düşünceden yola çıkarak oluşturduğu 'Akıllı Ürünleri' fiyatlarıyla da tüketicinin talebine cevap veriri nitelikte



Yatak odasından salona, mutfaktan banyoya sofra aksesuarlarından, gardrop içlerine, raf içi saklama çözümlerinden, banyo ürünlerine evin her alanında hayatı kolaylaştıracak ürünlere sahip olmayı istemeyen yoktur. Ikea firmasının sırf bu düşünceden yola çıkarak oluşturduğu 'Akıllı Ürünleri' fiyatlarıyla da tüketicinin talebine cevap veriri nitelikte.

Hem haşla hem suyunu süz
Pişireceğiniz ürünleri hem aynı tencerede yıkayıp hem de haşladığınız ürünün suyunu başka bir kaba ihtiyaç duymadan süzmek isterseniz Stabil tencere süzgeci sizin için ideal. Fiyatı: 7.95 TL.

Ortalık toplu dursun
Üstü açılabilir tasarımı ile ihtiyaç duyulduğunda tepsi vazifesi de gören Hatten sehpalar; hem dekoratif amaçlı hem de saklama bölmesiyle kullanışlı. Fiyatı: 29.95 TL.

Her işe uygun sehpa
İşlerinizi koltuğunuza oturup televizyon karşısından da takip etmek isterseniz yüksekliği ve eğimi ayarlanabilen Dave dizüstü bilgisayar masası sizin için uygun. Fiyatı: 44.95 TL.

Yeşillikler tek seferde hazır
Maydanoz, nane kesmek her zaman üşendirir ev kadınlarını. Kommerz yeşillik doğrama bıçağı bu soruna tek seferde çözüm bulmuş. Tek elle birkaç hamlede yeşillikleri rahatça doğrayabilirsiniz. Fiyatı: 17.95 TL.
Sabah Emlak


Geri Dön