28 / 04 / 2024

Akiş Projects Beykoz projesi çok yakında satışta!

Akiş Projects Beykoz projesi çok yakında satışta!

Firma: Akiş Projects

Proje: Akiş Projects Beykoz projesi

Akiş Projects imzası ile Beykoz'da yaklaşık 40 bin metrekare alanda hayata geçirilecek olan proje çok yakında satışa çıkacak. Proje kapsamında hak sahipleriyle anlaşmalar devam ediyor.



Akök Holding'e bağlı, Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) adı altına gayrimenkul projeleri geliştiren Akiş Projects, Beykoz'da yepyeni bir projeye imza atmaya hazırlanıyor. Proje kapsamında hak sahipleriyle anlaşmalar devam ediyor.

Akiş Projects Beykoz projesi çok yakında

Hak sahipleri ile anlaşmalarının hızla devam ettiği  Akiş Projects Beykoz projesi  çok yakında başlayacak. Projede henüz inşaat çalışmaları başlamadı, sadece sözleşmeler imzalanıyor. Şirket tarafından Beykoz'da deniz manzarası olan bir bölgede yaklaşık 40 bin metrekare alanda konut ile ticari birimlerin yer alacağı bir proje geliştiriliyor. Proje modern mimari ile tasarlanacak. 

Akiş GYO, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) hak sahipleriyle yaptığı sözleşmeleri duyuruyor. İstanbul'un Beykoz ilçesine bağlı Gümüşsuyu Mahallesi'nde geliştirilmesi planlanan yatırımlar kapsamında 1851 ada 17 parselde, 1893 ada 17 parselde, 1883 ada 30 parselde, 1883 ada 16 parsel, 1884 ada 10 parselde, 1853 ada 20 parselde, 1854 ada 29 parselde arsa ve hak sahipleriyle ile kat karşılığı inşaat sözleşmesi imzalandı. Proje için bölgede arsa alımları ve kat karşılığı anlaşmalar yapılmaya devam ediyor.

Ne zaman satışa çıkacak

Akiş Projects Beykoz projesinin yıl sonu satışa çıkması planlanıyor. Projede kaç konut ve kaç ticari birimin olacağı henüz netleşmedi. 

150 milyon TL'lik proje 

Akiş GYO Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Gökşin Durusoy geçtiğimiz yaptığı bir konuşmasında, 2018 yılında 40 bin metrekare alan üzerinde 150 milyon TL’lik yatırımla konut ve ticari alanların bulunduğu projeye başlayacaklarını açıklamıştı. 

Web: http://akisprojects.com/


Esra Nur AÇKI/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön