29 / 04 / 2024

Akkuş Group'tan Beylikdüzü'ne 3 yeni proje!

Akkuş Group'tan Beylikdüzü'ne 3 yeni proje!

Akkuş Group Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Akkuş, gelecek yıl Akkuş Group olarak 3 yeni proje hayata geçireceklerini açıkladı. Akkuş, 3 projede 500 bağımsız bölümün bulunacağını vurguladı.



Akkuş Group Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Akkuş, konut sektörüne ve Akkuş Group projelerine ilişkin açıklamalarda bulundu. 

Abdülkadir Akkuş, Anadolu Ajansı muhabirine yaptığı açıklamada, tüm sıkıntılara rağmen yılın geride kalan kısmında da satışların devam etmesini öngördüklerini belirtti ve Akkuş, "8 ayda bir milyon sınırını aştık. Yıl sonunda ise başta pandemi olmak üzere tüm olumsuz gelişmelere rağmen 1,4 milyon adet konut satışı bekliyoruz. Bu çok önemli bir rakam" dedi. Ülke genelinde 6 milyon konutun dönüştürülmesi gerektiğinin hep dillendirildiğini anımsatan Akkuş, bu dönüşümün hızlanmasının önemli olduğuna dikkat çekti. 

Akkuş, sektörün genelinde olduğu gibi kendi gruplarının elinde de stokların tükenmek üzere olduğuna vurgu yaparak, yeni yatırımların hayata geçmeye başladığını açıkladı. 

Gelecek yıl kendilerinin de 3 proje birden hayata geçireceklerini açıklayarak, Beylikdüzü bölgesinde Adnan Kahveci, Kavaklı ve Yakuplu'da başlatacakları projelerde konut ve ticari ünitelere yer verileceğini kaydetti.

Akkuş, 3 projede 500 bağımsız bölümün bulunacağını vurgulayarak, hafriyat çalışmalarına başlamak üzere olduklarını da açıkladı. 

Konut satışında yıl sonu hedefi pandemiye rağmen 1,4 milyon adet!


Geri Dön