06 / 05 / 2024

Akla hayale sığmaz! Bir banka öyle bir zarar açıkladı ki içeride parası olanlar titredi

Akla hayale sığmaz! Bir banka öyle bir zarar açıkladı ki içeride parası olanlar titredi

Japonya'da faaliyet gösteren SoftBank, ülke tarihinin en büyük zararlarından birini açıkladı. Şirket, 2021 yılında 1,71 trilyon yen (13 milyar dolar) net zarar yaşadığını duyurdu.



Koronavirüs salgını, dünya ekonomisinde köklü değişiklikler ve tahribatlar yarattı. Japonya'daki bir banka da tarihinin en zor dönemlerini yaşamak zorunda kaldı.

ENERJİ, FİNANS VE İLETİŞİM SEKTÖRÜNDELER

Enerji, finans ve iletişim sektörlerinde hizmet veren SoftBank'tan yapılan açıklamaya göre, 2021 mali yıl kapsamlı bilançosunda kaydedilen net zarar dikkati çekti.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön