02 / 05 / 2024

Akmağdeni Gençlik Merkezi'nin ihalesi yapıldı!

Akmağdeni Gençlik Merkezi'nin ihalesi yapıldı!

Yozgat’ın Akdağmadeni Belediye Başkanı Suphi Daştan, ilçe yapılması planlanan Gençlik Merkezinin ilahesinin yapıldığını ve en kısa sürede inşaat çalışmalarının başlayacağını söyledi. Daştan, emeği geçenlere teşekkür etti...




Yozgat’ın Akdağmadeni Belediye Başkanı Suphi Daştan, ilçe yapılması planlanan Gençlik Merkezinin ilahesinin yapıldığını ve en kısa sürede inşaat çalışmalarının başlayacağını söyledi.


Akdağmadeni Belediye Başkanı Suphi Daştan, belediye olarak on yıllık hizmet serüveni boyunca ilçenin ana sorunlarından olan alt yapı ve üst yapı sorunları çözdüklerini belirterek, “İlçemizin çehresi değiştirilmiş ve İç Anadolu Bölgesinde Akdağmadeni sürekli gelişen yapısıyla parmakla gösterilen bir ilçe durumuna gelmiştir. Gerek belediyemiz imkanları gerekse hükümetimizin destekleriyle ilçemizde her alanda yatırımlar yapılmış yapılmaya da devam etmektedir” dedi.


Akdağmadeni’ne yapılması planlanan Gençlik Merkezinin ihalesinin yapıldığına ve en kısa sürede de temelinin atılarak inşaat çalışmalarının başlayacağını ifade eden Daştan, “Biz Akdağmadeni’ni her yönüyle geliştirmek istiyoruz. Geçlik Merkezinin içerisinde basketbol, voleybol sahası, tenis kortu, derslikler, idari birimler, kütüphane, oyun salonları, kafeterya gibi sosyal alanlar bulunmaktadır. İnşallah gençlerimiz burasını sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetlerde en iyi şekilde değerlendirecektir. Gençlerimiz burada kendini daha da geliştireceği gibi kötü alışkanlıklardan korunmuş olacaktır. Gençlik Merkezimizin Akdağmadeni’miz ve gençlerimize şimdiden hayırlı olsun” diye konuştu.


Daştan, bu yatırımları ilçeye kazandıran Adalet Bakanı Bekir Bozdağ’a Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç’a milletvekillerine ve emeği geçenlere teşekkür etti.



Yozgat Yenigün


Geri Dön