05 / 05 / 2024

Ak&N Merkez'de 39 bin TL'ye!

Ak&N Merkez'de 39 bin TL'ye!

Özyurtlar İnşaat’ın ilk karma projesi olan Ak&Nmerkez, 962 konut ile 173 mağaza ve dükkandan oluşuyor. Ak&Nmerkez’de 1+0 dairelerin fiyatı 39 bin liradan başlarken, 162 metrekare 3+1 dairelerin fiyatı 189 bin liraya kadar &cc



Özyurtlar İnşaat’ın ilk karma projesi olan Ak&Nmerkez, 962 konut ile 173 mağaza ve dükkandan oluşuyor.

Ak&Nmerkez’de 1+0 dairelerin fiyatı 39 bin liradan başlarken, 162 metrekare 3+1 dairelerin fiyatı 189 bin liraya kadar çıkıyor

Bahçeşehir - Boğazköy hattında Tasarımcılar Sitesi, Esenyurt’ta Tasarımcılar İş Merkezi’ni yapan, üç etaptan oluşan Gardencity projesini hayata geçiren, Ntepe Evleri ve yapımı süren Ntowers’la inşaat sektöründe iyi bir yer edinen Özyurtlar İnşaat, İstanbul’un yeni yaşam merkezi Ak&Nmerkez’i satışa sunuyor. Özyurtlar İnşaat’ın ilk karma projesi olan Ak&Nmerkez, 962 konut, 173 ticari birim yani mağaza ve dükkândan oluşuyor. Projede 140 adet  1+0 yani stüdyo tipi konut bulunuyor. Stüdyo dairelerin fiyatı 39 bin lira.  Ak&Nmerkez’de 352 adet  1+1 daire yer alıyor.  66 metrekare büyüklüğündeki  1+1 dairelerin fiyatı 69 bin lira ile 79 bin lira arasında değişiyor. 390 adet inşa edilen 2+1 dairelerin 128 metrekare ve 136 metrekarelik seçeneklerinin yanı sıra 140 metrekarelik de  balkonlu tipi bulunuyor. Fiyatlarsa 129 bin lira ile 139 bin lira arasında değişiyor. Diğer projelerde olduğu gibi Ak&Nmerkez’de de 3+1 daireler yine sınırlı sayıda ve çok özel inşa ediliyor. Projede 74 adet 3+1 bulunuyor. 162 metrekare büyüklüğündeki  3+1 daireler  179 bin ve 189 bin liradan satılırken, 165 metrekare büyüklüğündeki dairenin fiyatıysa 184 bin lira. 

19 kattan oluşuyor

Akın Holding’le birlikte hasılat paylaşımı yöntemiyle yapılacak olan Ak&Nmerkez, 19 katlı altı bloktan oluşuyor.

Ak&Nmerkez 24 ayda teslim edilecek. Özyurtlar İnşaat Grubu Başkanı Tamer Özyurt, Ak&Nmerkez için “Alt kısmı tamamen alışveriş merkezi, üst kısmıysa konut olacak. Konutlara alışveriş merkezinin içinden geçilecek” dedi. Projenin satışına bugün başlandığını ifade eden Özyurt, ön talep döneminde toplam satışının yüzde 25’ini yaptıklarını ifade etti. Özyurt sözlerine şöyle devam etti:
“Biz beyaz yakalılara ve mavi yakalıların üst kısmına hitap eden bir kuruluşuz. Ak&Nmerkez’le hitap ettiğimiz kesime yüksek fiyatlı değil, ama kaliteli konut sunmuş olacağız. Daha estetik ve güzel evler olacak. Bunu bildikleri için eski müşterilerimizden yoğun bir talep aldık.”

Pazardan alışveriş keyfi

Projenin adının özellikle Ak&Nmerkez olarak seçildiğini belirten Özyurt, “Projeyi Esenyurt’un tam merkezinde inşa ediyoruz. Bu bizim prestij projemiz olacak. Akın Holding’le hasılat paylaşımı yaptık. Dolayısıyla onun Ak’ını bizim ‘N’ markamızı aldık ve ortaya Ak&Nmerkez çıktı” açıklamasında bulundu. Özyurt, 174 mağaza ve dükkandan oluşan çarşıda hipermarketin yanı sıra büyük bir yapı marketin, daimi halk pazarının, altı sinema salonu ve bowling salonundan oluşan eğlence alanlarının da olacağını sözlerine ekledi. Ak&Nmerkez’in çarşısını diğer alışveriş merkezlerinden ayıran bir takım özellikler olduğunu ifade eden Özyurt, “Örneğin her AVM içinde müşterisi olsa da saat 10:00 da kapanır. Biz de öyle olmayacak kapanış saatleri müşterilere göre ayarlanacak. Ayrıca projenin dört tarafı yol olduğu için arka tarafında Kiptaş’la bizim projenin arasındaki yolu da Daimi Halk Pazarı yaptık. Hem dışarı bakan bağımsız dükkanlarımız var hem de çarşı dükkanlarımız var. Böylece Ak&Nmerkez’de yaşayanlar haftanın yedi günü pazardan alışveriş yapma keyfini yaşayacak” diye konuştu.

Sürpriz fiyatlarla çıktı

Çarşıda yer alan mağazaların büyüklüğünün 10 metrekareden başlayacağını ve 1805 metrekareye kadar çıkacağını belirten Özyurt, fiyatlarında 112 bin liradan 5 milyon 950 bin liraya kadar çıktığını anlattı.
Ak&Nmerkez ile yıllardır hitap ettikleri hedef kitleye daha kaliteli ve üst segmentte yaşam standardı sunduklarını ifade eden Özyurt, bundan sonra da yatırımlarının bu yönde devam edeceğinin müjdesini verdi.

Rakamlarla Ak&Nmerkez
• 173 ticari birim ve 962 konuttan oluşuyor.
• Konutların fiyatı 39 bin lira ile 189 bin lira arasında değişiyor. 1+0, 1+1, 2+1, 3+1 daire tipleri bulunuyor.
• Dükkan ve mağazaların büyüklüğü 10 metrekareden başlıyor 1805 metrekareye kadar çıkıyor.
• Çarşı ve pazar kısmında yer alan dükkan ve mağazaların fiyatıysa 112 bin lira ile 5 milyon 950 bin lira arasında değişiyor.
24 ayda tamamlanması planlanan projenin sadece inşaat maliyeti 150 milyon lirayı bulacak.

TAMER ÖZYURT’UN KONUŞMA METNİ

Değerli basın mensupları, sevgili misafirler,

Konut ve çarşıdan oluşan ilk karma projemiz Ak&Nmerkez’in detaylarının paylaşılacağı, Özyurtlar Şirketler Grubu’na ilişkin hedeflerin anlatılacağı ve sektöre ilişkin değerlendirmelerin yapılacağı basın toplantımıza hoş geldiniz. Dilerseniz öncelikle grubumuz hakkında bilgi vermek isterim.

Bugün bir çoğunuzun yakından tanıdığı, 3 bin 500’den fazla aileyi ev sahibi yapan Özyurtlar Şirketler Grubu’nun temellerini 1991 yılında Esenyurt’ta 20 metrekarelik bir nalburiye dükkanında attım. Adı Özyurtlar olan bu nalburiye dükkanını zaman içinde önce 200 metrekareye, daha sonrada 600 metrekarelik butik bir yapı markete dönüştürdüm. 15 yıl tam böyle geçti. Yapımarket alanında iyi bir noktaya gelmiş, ciddi bir satın alma gücüne kavuşmuştum. 2005 yılında konut kredilerinin düşmesiyle beraber, konut işindeki bu rüzgarı gördüm ve inşaat sektörüne üç arkadaşımla beraber adım attım. Zaman içinde onlarla yollarımız ayrıldı ve işe tek başıma devam ettim.
Son beş yılı dolu dolu geçirdim. Bahçeşehir - Boğazköy hattında Tasarımcılar Sitesi, Esenyurt’ta Tasarımcılar İş Merkezi’ni tamamladık. Konut projesi olarak üç etaptan oluşan Gardencity projesine başladık. İlk iki etabında hayat başladı bile. Şuanda üçüncü etabı tam gaz gidiyor.  Esenkent - Bahçeşehir arasındaki Ntepe Evleri ve yine Esenyurt’ta yapımı süren Ntowers’la inşaat sektöründe iyi bir yere geldik.
Yaklaşık 3500 aileyi ev sahibi yaptık.
Tüm bu konutları inşa ederken bir şeye çok dikkat ettim. Yaptığım evler değer kazanmalı, ancak orada yaşanmalı, insanlar yaşadıkları evlerden keyif almalıydı. Geceleri yaptığım projelerin önünden geçtiğimde evlerin ışıklarını yanarken görmek beni mutlu ediyor. Demek ki doğru bir iş yapmışım diyorum. Bu arada evlerin daha inşaat aşamasındayken kazandırdığını da belirtmeden geçmek istemiyorum. Hayalet değil yaşayan evler yapıyoruz.

‘N’ler burada buluştu

Şimdi dilerseniz size biraz da Ak&Nmerkez hakkında bilgi vermek istiyorum. Çarşı ve konuttan oluşan Ak&Nmerkez Esenyurt’un tam merkezinde inşa edilecek. 19 katlı altı bloktan oluşacak olan Ak&Nmerkez’de 962 konut, 173 ticari birim yani mağaza ve dükkân bulunacak.

İsmi neden Ak&Nmerkez oldu diye sorarsanız, biz bu projeyi Akın Holding’le birlikte hasılat paylaşımı yöntemiyle inşa edeceğiz. Dolayısıyla Ak&Nmerkez’in ‘Ak’ı Akın Holding’i ifade eder. ‘N’ ise sizlerinde bildiği gibi zaten bizim markamız. Esenyurt’un da merkezinde inşa ettiğimiz için projenin adı Ak&Nmerkez oldu.

Ak&Nmerkez’de yer alan konut ve mağazaların fiyatlarına gelecek olursak aslında hiç de yüksek olmadığı çok cazip fiyatlarla satışa çıktığı görülür. Projede 1+0, 1+1, 2+1 ve 3+1 konutlar yer alıyor. 1+0 dairelerin fiyatı 39 bin liradan başlıyor. Aslına bakarsanız biz sadece 39 bin liraya insanlara lüks bir ortamda yaşama fırsatı sunuyoruz. 66 metrekare büyüklüğündeki  1+1 dairelerin fiyatı 69 bin lira ile 79 bin lira arasında değişiyor. 2+1 dairelerin 128 metrekare ve 136 metrekarelik seçeneklerinin yanı sıra 140 metrekarelik de balkonlu tipi bulunuyor. Fiyatlarsa 129 bin lira ile 139 bin lira arasında değişiyor. Diğer projelerde olduğu gibi Ak&Nmerkez’de de 3+1 daireleri yine sınırlı sayıda yapıyoruz. Projede 74 adet 3+1 bulunuyor. 162 metrekare büyüklüğündeki  3+1 daireler  179 bin ve 189 bin liradan satılırken, 165 metrekare büyüklüğündeki dairenin fiyatıysa 184 bin lira.

Mağazaların büyüklüğü 10 merekareden başlıyor, 1805 metrekareye kadar çıkıyor. Gördüğünüz gibi bu projeyle yüksek fiyatlı konut ve mağaza yapmaktan ziyade hedef kitlemiz olan beyaz ve mavi yakalıları daha kaliteli hizmet vermek, aslına bakarsanız lüksü de sunmak istedik. Bu amaçla Ak&Nmerkez’de yaşayanlar temizliği, oda servisi veya sekreterya hizmetleri alabilecek. Akşam iş çıkışı spa merkezinde rahatlayıp, kapalı yüzme havuzumuzdan 12 ay boyunca yararlanabilecekler. Yani onlara ev tadında otel konforunda bir yaşam sunacağız. Biz, “Esenyurt’u lüksle tanıştırdık lükse alıştırdık” diyoruz

 www.ozyurtlar.com

0212 444 4 027

Konuyla ilgili basında yer alan diğer haberler

34 metrekarelik daireyi 39 bin TL'den satacak

942 konut ve 173 işyeriyle Esenyurt'un ilk karma projesi olan AK&N Merkez'de fiyatlar 39 bin TL'den başlıyor

Özyurtlar İnşaat, tekstilci Akın Holding'in Esenyurt'taki eski iplik fabrikası üzerine hasılat paylaşımı modeli ile yaptığı Ak&N Merkez projesine başladı. 6 blokta 942 dairede oluşacak projenin yüzde 40'ı 1+1 dairelerden kalanı ise 2+1'lerden oluşacak. Özyurtlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Taner Özyurt , 34 metrekarelik stüdyo dairelerin 39 bin TL'den satılacağı açıkladı. Esenyurt'un ilk karma kullanımlı projelerinden biri olacak Ak &N Merkez'de 173 işyeri de bulunacak. Özyurt, daha önce hayata geçirdikleri projelerde olduğu gibi bu projede de İngiliz bir satış grubuyla anlaştıklarını ve toplu satış yaptıklarını açıkladı. Özyurt, 150 adet 1+0 (stüdyo) dairenin 100 tanesini İngilizlere 20 bin sterlinden sattıklarını da açıkladı. Projede 66 metrekarelik 1+1 daireler 69 ile 79 bin , 2+1 daireler 129 bin ile 139 bin TL, 3+1 daireler ise 179 bin ile 189 bin TL arasında değişiyor.
Sabah


İngilizlere 100 stüdyo daire sattı

Özyurtlar İnşaat, İstanbul Esenyurt'ta inşa edeceği Ak&Nmerkez projesindeki 100 stüdyo daireyi İngilizlere sattı.

Şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt, "Ben projelerimde hiç stüdyo daire yapmayacaktım. Ancak İngiliz Knei Knox şirketinden gelen talep doğrultusunda projedeki 150 daireyi stüdyoya ayırdım. 100'ünü İngiliz emlak şirketi aldı." dedi. Yeni projeyi açıklayan Özyurt, 11 dönüm arsa üzerinde 19 katlı 6 bloktan oluşacak binalarda 173 ticari ünite ile 969 konut olacağını ifade etti. Özyurt, proje bedelini 150 milyon dolar olarak açıkladı.

Tamer Özyurt, giriş katta yer alan ticari ünitelerin betonarme sistemle inşa edileceğini, konutların ise tünel kalıp sistemle yapılacağını söyledi. Maketten satışa çıkan projedeki konutların teslim tarihi 31 Aralık 2012 olarak belirlendi. Stüdyo dairelerin 39 bin liradan satıldığı projede metrekare fiyatları 1050 lira civarında. Satış konusunda iddialı konuşan Tamer Özyurt, "Hepsini bir ayda satarız." dedi. Şirket 60 aya kadar banka kredisiz senetle satış yapıyor, ancak tapuyu vereceği zamanı kendi belirleyecek. Özyurtlar Ak&Nmerkez projesini gerçekleştireceği arsayı yüzde 43 oranında kat karşılığı Akın Holding'den aldı. Akın Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Akın, "Bizim projedeki katkımız sadece arsa." dedi.
Zaman


Ak&Nmerkez'de stüdyo dairelerin fiyatı 39 bin TL

Özyurtlar İnşaat, Esenyurt'ta inşa edeceği karma proje Ak&Nmerkez'i satışa sundu.

Akın Holding'le birlikte hasılat paylaşımı yöntemiyle yapılacak olan Ak&Nmerkez'in 19 katlı altı bloktan oluştuğunu söyleyen Özyurtlar İnşaat Grubu Başkanı Tamer Özyurt, 962 konut ve 173 ticari birimin bulunacağı projede 34 metrekarelik stüdyo tipi dairelerin fiyatını 39 bin lira olarak açıkladı. Özyurt, 1+1 dairelerin fiyatı 69 bin ile 79 bin lira arasında, 2+1 dairelerin ise 129 bin lira ile 139 bin lira arasında değiştiğini söyledi. Özyurtlar'ın diğer projelerde de olduğu gibi Ak&Nmerkez'de 3+1 daireleri sınırlı sayıda olduğunu anlatan Özyurt, '3+1 dairelerif fiyatları ise 179 bin - 184 bin lira arasında' dedi.

Bu yıl hepsini satarız

24 AYDA teslim edilecek Ak&Nmerkez'in yüzde 25'ini ön talep döneminde sattıklarını vurgulayan Özyurt, 150  adet olan stüdyo tipi dairelerin 100 adedinin İngiliz yatırımcılar tarafından kapatıldığırı belirtti. Özyurt, yılbaşına kadar 962 dairenin tamamını satmayı öngördüklerini ifade etti. Akın Holding'in patronu Nuri Akın ise bu ortaklıktan çok memnun olduğunu ifade ederek, 'Sanıyorum, bu proje İstanbul'da metrekaresi 1000-1050 lira olan son proje olacak, yatırımcılar ellerini çabuk tutsun' diye ekledi.
Akşam


Esenyurt’ta yeni proje

Özyurtlar ve Akın Holding Esenyurt’ta 150 milyon $’a konut ve AVM yapacak

Özyurtlar İnşaat, Akın Holding ile hasılat paylaşımı modeliyle Esenyurt’ta 962 konut ile 173 mağaza ve dükkandan oluşan yeni bir projeye başlıyor. 150 milyon liraya malolacak ve tamamının yılbaşına kadar satılması öngörülen projede 34 m2’lik 1 odalı dairelerin fiyatı 39 bin liradan başlarken, 162 m2’lik 3+1’lerin fiyatı ise 189 bin liraya çıkıyor.

2005 yılından beri konut sektöründe faaliyet gösteren ve son yıllarda Esenkent-Bahçeşehir arasındaki Ntepe Evleri ile Esenyurt’ta Gardencity ve yapımı süren Ntowers projeleriyle tanınan Özyurtlar İnşaat, Akın Holding ile hasılat paylaşımı modeliyle Esenyurt’ta yeni bir proje başlatıyor.

Şirket, ilçede 150 milyon lira yatırımla 32 bin metrekarelik bir arsa üzerinde 19 katlı 6 blokta 962 konut ile 173 mağaza ve dükkandan oluşan ilk karma yapılı projesi olan ‘Ak&Nmerkez’i hayata geçirmeye hazırlanıyor. Projede 34 metrekarelik 1 odalı dairelerin fiyatı 39 bin liradan başlarken, 162 metrekare 3+1 dairelerin fiyatı 189 bin liraya kadar çıkıyor. Metrekaresi 1000 liradan satılan uygun fiyat stratejisinin yılbaşından sonra artma trendine gireceğini belirten Özyurtlar İnşaat Grubu Başkanı Tamer Özyurt, projenin tamamının yılbaşına kadar satılması konusunda iddialı olduklarını kaydetti. Projenin yüzde 25’inin satıldığını söyleyen Özyurt, “Ak&Nmerkez’in yüzde 15’i ağırlığı eski müşterilerimize olmak üzere satıldı. Yüzde 10’unu yani 150 adet 1+0 dairenin 100’ünü de İngilizler aldı. Arazi maliyetleri sürekli artıyor, metrekaresini 1.000 ile 1.050 liradan satıyoruz, bu fiyatlar 2011’de bölgede 1500 lirayı görecektir” dedi.

Haftanın 7 günü pazardan alışveriş imkanı

174 mağaza ve dükkandan oluşan çarşıda hipermarketin yanı sıra büyük bir yapı market, daimi halk pazarı, 6 sinema salonu ve bowling salonundan oluşan eğlence alanları da yer alacak. Çarşıda kapanış saatleri ise müşterilere göre ayarlanacak. Çarşıda yer alan mağazaların büyüklüğü, 10 metrekare ile 1.805 metrekare, fiyatları da 112 bin lira ile 5 milyon 950 bin lira arasında değişecek. Konutlara alışveriş merkezinin içinden geçilerek ulaşılacağı proje, 24 ayda teslim edilecek.

3500 aileyi ev sahibi yaptık

Projeyi Akın Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Akın ile düzenledikleri basın toplantısıyla tanıtan Tamer Özyurt, Esenyurt’ta üç etaptan oluşan Gardencity projelerinde ilk iki etabında yaşamın başladığını, üçüncü etabın inşaatının ise sürdüğünü ifade ederek yaklaşık 3 bin 500 aileyi ev sahibi yaptıklarını kaydetti.
Vatan


Geri Dön