02 / 05 / 2024

Akplus Gayrimenkul Ve Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!


Akplus Gayrimenkul Ve Mimarlık Limited Şirketi Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Arda Karataş ve Muhsın Ataı ortaklığında kuruldu.



Akplus Gayrimenkul Ve Mimarlık Limited Şirketi Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Arda Karataş ve Muhsın Ataı ortaklığında kuruldu.

Akplus Gayrimenkul Ve Mimarlık Limited Şirketi konusu:
1. Gayrimenkul alımı, satımı, kiralanması, kiraya verilmesi işlerini yapmak. 2 Bir ücret veya sözleşmeye dayalı olarak yapılan gayrimenkul danışmanlık ve ekspertiz faaliyetleri yapmak. 3. Her türlü inşaat taahhüt isleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 4- Her türlü dekorasyon işleri, tamirat ve boya işleri yapmak. 5- Her türlü mimarlık hizmetleri vermek, şehir ve imar planları hazırlamak, uygulamalarını yapmak. 6 Her türlü mühendislik hizmetleri vermek, proje ve uygulamalarını yapmak. 7. Yurt içinde ve yurt dışında ekonomi, ticaret, mali ve idari tüm alanlarda yönetim danışmanlığı yapmak ve tüm bu alanlarda iştigal eden kamu, yerli ve yabancı özel sektör kuruluş ve şirketlerinin danışmanlığını yapmak. 8.Ticari, mali ve idari tüm alanlarda iş planlaması, iş geliştirme ve fizibilite yapabilir. Eğitim, araştırma, geliştirme ve proje danışmanlığı yapmak. 9. Yurt içi ve yurt dışı kişi ve kuruluşların ilgili makamlarda vize, ikamet tezkeresi, çalışma izinleri ve vatandaşlık işlerinin yürütülmesi konusunda danışmanlık yapmak. 10. Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama, seyahat tasıma, rehberlik hizmetleriniyürütmek. 11. Ticari amaçlı her türlü motorlu araç kiralama hizmetleri verebilir. 12. Metal, ahşap, cam, seramik, porselen, taş, mum, plastik, kağıt, polyester, bez ve deriden mamul olmak üzere her türlü turistik ve hediyelik eşya ve ev eşyalarının alım satımı, hammaddelerinin temini, ihracatı, ithalatını yapmak. Bu islerle ilgili olarak, 1. Şirketin amacını gerçekleştirebilmesi için gerekli olan nakil vasıtaları, tesisler ile gayrimenkulleri almak, kiralamak, devralmak, satmak, kiraya vermek ve devretmek. 2. Konusu ile ilgili pazarlama, ithalat, ihracat, taahhüt, mümessillik, distribütörlük, koordinatörlük, komisyon ve mutemetlik işleri yapmak. 3. Konusu ile ilgili her türlü hukuki tasarruflarda bulunabilir, anlaşmalar akdedebilir, taahhütlerde bulunabilir. İhalelere girebilir, sergi, panayır, fuar organizasyonlarına katılabilir. 4. Şirketin amacıyla ilgili olarak acentalık, bayilik, iç ve dış mümessillikler alabilir, verebilir.


Geri Dön