28 / 04 / 2024

Akropol Termal Beypazarı devremülk fiyatları!

Akropol Termal Beypazarı devremülk fiyatları!

Ankara'nın Beypazarı bölgesinde hayata geçen Akropol Termal Tesisleri'nde ömür boyu tapulu devremülkler satışa sunuluyor. Akropol Termal Beypazarı devremülk fiyatları şöyle:



Bin 350 dönüm alan üzerinde inşa edilen Akropol Termal Şehir'de 36 bin adet devremülk yer alacak. Akropol Termal Tesisleri toplam 7 etap halinde yükseliyor.


Akropol Termal Şehir, Ankara'nın Beypazarı İlçesi'nde konumlandırılıyor. Akrapol Termal, Türkiye ve Avrupa'nın en büyük termal şehir projesi olma özelliğine sahip.


300 dairesinde yaşamın başladığı Akropol Termal Beypazarı'nda 50 bin metrekarelik sosyal tesisler yer alıyor. Sosyal alanlarının arasında engellilere özel havuz, spor merkezleri, oyun ve eğlence salonları, buz pateni pisti, oyun ve eğlence merkezleri, sinema salonları, Türk Hamamı, Fin Hamamı, sağlık üniteleri, sauna, çamur banyoları gibi imkanlar bulunuyor.


Akropol Termal Beypazarı devremülk fiyatları!

Akropol Termal Beypazarı devremülk fiyatları 10 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 


Ankara Akropol Termal'de satışa sunulan devremülklerin fiyatları 60 bin TL'ye kadar çıkıyor. Akropol Termal ödeme planı çerçevesinde 36 aya kadar taksit imkanı sağlanıyor.


Her yıl 15 günlük tatil imkanı sağlanan Akropol Termal Tesisleri'nde devremülkler ömür boyu tapulu olarak tahsis ediliyor.


Akropol Termal Şehir,  1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve villa tipi devremülk dairelerden meydana geliyor.


Ultra-lüx villaların bulunduğu  Ankara  Akropol Termal'de, cami, fizyoterapist eğitim okulu, aqua park, su oyunları merkezi, özel yüzme havuzları, hastane, rehabilitasyon merkezi, spor tesisleri, AVM, mini hayvanat bahçesi gibi alanlar da mevcut.


Beypazarı Akropol Termal Şehir'de devremülkler 3 dönem olarak satışa sunuluyor. Tesiste yıllık 85 eurodan başlayan aidat bedelleri ödeniyor. 


Akropol Termal Beypazarı adres:

Ayvaşık Mah. Karapınar Mevki Küme Evleri No: 10/A 06730 Beypazarı / ANKARA


Akropol Termal Şehir iletişim

Tel: (0312) 770 03 33 

Web: www.akropol.com 

Merve Sinop/Emlakkulisi.com



Geri Dön